Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

11
surat dah ada dalam peti

MaSa DaH TaMat...Teeettttt

Hari yang ditunggu dah tiba .. masa berpantang 44hari telah tamat .. tapi banyak juga makanan yang tak boleh makan lagik .. mak puan eeiyss tu bukan taktau .. isau dia ..



hmm .. terima kasih mak .. jaga puan eeiyss .. also spesial thanks to incik asben atas penat lelah berjaga walaupun siang hari kena masuk upis lagi .. ( dia gi upis lewat .. iron baju sendiri .. preparing breakfast sendiri .. al alone .. sian tengok .. but abang soooooooo nice .. tengs dear )

hari ni .. mak puan eeiyss kasi greeeeeeeeen light ..
makan ais krim 
( ' ais calit ' dalam loghat utaranya .. tau dak camna? )

'ais calit' = ais yang letak dalam kon tu .. bersalut kacang tu .. pakcik yang jual tu .. naik moto .. kalau sebelah utara punya kenduri .. selalu pakcik tu ada untuk jual kat kanak2 .. leh nampak tak gambarannya? kalau tak boleh juge .. sila lihat gambar di bawah


actually, incik asben taktau lagi ni puan eeiyss makan aiskrim tadi .. hoho .. mak kata takpe .. sikit je ( dia kesian la kat puan eeiyss yang asik tak duk diam tingin makan macam2 ni .. sejak pregnant sampai la dalam pantang .. ni dah lepaspun .. ada lagi sisa2 ngidam tu )
kate nak diet? hohoho

::myra @1month ++::my little sweetheart::my little princess::moga jadi anak yang solehah::insyaALLAH::

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

11 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

tahniah dah keluar dari pertapaan...

yana-feehily yana-feehily said...

sekejap je rasa..tup2 is dh abis pantang..

myra sgt comel..gigit kang..hihihih

Iffah Afeefah Iffah Afeefah said...

eh name ank buah

aisyah dan humaira

cume nme mereka lain2

eeiyss eeiyss said...

@Angah hehe...masa paling mencabar...

eeiyss eeiyss said...

@yana-feehily janganla gigit... t dia qeyau...hehe

eeiyss eeiyss said...

@Iffah Afeefah heheh

MaryaYusof MaryaYusof said...

Baru lepas pantang ye... jaga diri leklok, klau akak 100 hari baru boleh mkn aiskrim...tipu*...hehehee ;)

eeiyss eeiyss said...

@MaryaYusof ada jugak yang xbani makan sampai setahun.. hhoho... tapi puan eeiyss selang seli minum ayaq suam... dah lepas gian... pasni xdela duk teringat2 sangat

eeiyss eeiyss said...

@MaryaYusof hoho

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

comelnya baby

eeiyss eeiyss said...

@Kancil 8349 moga cumil jugak akhlaknya...amin~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥