Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

7
surat dah ada dalam peti

AHAD dan SUAMI TERCHENTA !

Ahad ( 26 Februari 2012 )

 hari untuk bersama keluarga , ahad je incik suami cuti . Puan eeiysspun tak sempat nak BW . InsyaAllah , ada masa puan eeiyss akan terjah jugak entri - entri terbaru pengunjung setia teratak siFAQIR 'ilmu ni . Jazakumullah semua yang sudi ziarah dan tinggalkan komen .


SiMerah Humaira dah dua malam tak tido malam , dia tido siang . hehe . Jadi sekali ngan puan eeiyss la tido siang . Belogpun lupa teruih . tengs to incik suami atas masakan yang sedap beliau . dan beliau juge ntah ape anginnyer , MENULIS BLOG ! hehe nak tengok ape yang dia masakkan untuk kami ?
KELIK SINI

luv u abang . hehe

hari ni ( isnin : 27 Februari 2012 ) , dia call dari opis .

incik suami : kenapa orang tak komenpun belog abang ?
alahai , siannyer dia . hehe . walau apepun , sangat menghargai usahanya dalam menulis even sibuk . hehe . Puan eeiyss pulak dah gila duk buat cucuq teluq . dah 7 kali buat . Biarkan . Biarkan sampai mereka semua boring merasakan resepi baru belajaq puan eeiyss ni . malam ni nak buat lagi la . hehe

wassalam ~ t puan eeiyss terjah belog kengkawan ye

..........................................................................

terima kasih bagi yang meninggalkan komen di belog incik hubby~ tp dia terpaksa delete akaun dan buat akaun baru wif da same post . terima kasih sekali lagi . if puan is xsilap yang tinggalkan komen adalah :
-teenager housemaid ngan Lia Irdelia-

tq ye... muah!



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

7 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

amboi..bercinta di rumah, bercinta di alam maya =)

Aine Ainun Aine Ainun said...

wah ade blog jugak....bagus;)

fly kiss kt mira....ehehe

Deru Ombak Deru Ombak said...

Sehati sejiwa... :)

Lia Irdelia Lia Irdelia said...

bahagianyer..
suka! :)

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

wahh..
comelnya korang ni! hehehe

yad'z yad'z said...

comel lah sis... ><

yad'z yad'z said...

comel lah sis... ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥