Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

28
surat dah ada dalam peti

17#WorDLeSs WeDNesDay






Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

28 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Nyue Nyue said...

Nyue doakan semoga kekal bahagia :)

Yana Libra Yana Libra said...

hehe..main kejar botol ye~~ :)

Haryati::Faizal Haryati::Faizal said...

kiutnye...baby tu...

kakcik kakcik said...

Amboiiii... kecik2 dah nak minum minuman bergas ke? :)

Lynn Lynn said...

salam..

wah..bagus..kuat semangat..chaiyok

Ummi Iman Ummi Iman said...

Sekarang tengah belajar nak pegang barang ya? akak siap baca perkembangan anak2 ni ;) nak tahu sama ada dia ikut pembesaran yang sepatutnya atau tak

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

yeahhhh.. dah laju dah menjulur yer.. lepas nih abes lah satu rumah dia jelajah..:)

nanie nanie said...

chaiyok2 merah!!!

Nazayiena Nazayiena said...

Kuat semangatnya nak kejar spi dpt juga botol yg bergolek tu....

Kakzakie Kakzakie said...

Tunggu tak lama lagi Is lagilah ligat tak boleh leka... Rasanya Hari Raya tahun ini Umairah akan lagi cerdik..

Asmara Asmara said...

mesti dah melaju je nih. hihi.. comel!

Aine Ainun Aine Ainun said...

Ala pandainya....
perkembangan yg baik eisss...
bagus, kita sebagai Ibu menggalakkkan....

Fly kiss untuk Merah humaira=)))

makchaq makchaq said...

Seronok tengok perkembangan budak kan.. comei..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

muka sebiji mcm babah dia..hihi..pndai meniarap dh:)

Hanih Borhan Hanih Borhan said...

hahaha, mesti dia dapat botoi tu, lepas tu dia tolak jauh2 balik & lepas tu dia pi kejaq balik kan, hahahahaha... baby,baby...

khairul khairul said...

kesian ..jauhnya merangkak

Hanis MY Hanis MY said...

Pandainyaa tak putus asa kejar botol tu...

ieda ieda said...

alah2 .. comelnya ..
besar pampers dari tuannye ;))

fifi fifi said...

pandainye si merah.. ufairah tak menerap pon lagi.. hari tu da menerap.. lepas tu malas.. adoi.. bile la ufairah nak pandai macam si merah ni.. takde la ufairah bosan terbaring je..

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

Bila pasang cctv ni ekekeke

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

comeiiiiiinyeeee.....untie rietta nk dokong bleh....

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat said...

Kecian baby...kejar botol hihihi nie mesti maknya usik..

SumeSakan SumeSakan said...

Usaha keras tuh...bgus...hehehe...happy fmly..moga kekal selamanya..amin

9n0L4 9n0L4 said...

hehe. makin dekat, bergolek makin jauh pulakkkk. :)

Hanif Hanif said...

Keciannya tapi akhirnya berjaya!!

SumeSakan SumeSakan said...

Jenguk si merah ag....huhuhu

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

atototo..picit pipi dia! ahaha

kangan kamu.. ^^

si kiut lavender si kiut lavender said...

lorh...cian merah duk kejaq botol tuh..panat taw mengesot tuh..hikhik..^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥