Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

16
surat dah ada dalam peti

puree epal merah...ohohohohohoi~

Terima kasih kepada yang meninggalkan komen 2hari bercuti witu, sangat berterima kasih. Puan eeiyss akan berlari-lari anak ke tempat kalian ye.. hohoho

Jumaat witu, sebab xcited sangat, balik qeja, puan eeiyss pi beli blender untuk nak buat puree kat siMerah

caption wini (11june2012)

Hampir ke usia 6 bulan dah my dear Nur 'Aisya Humaira

Semangat ni, Sabtu tu ingat nak buat dah... Tapi kena attend kenduri kendara, jadi tak sempatla... Takpa, tahan dulu.. relax... ahad, tunggu tau! ohohohooohohoi

ahad...

ahad telah tiba (^___^)

epal yang merah

epal merah itu

epal merah yang terkorban menjadi kotak-kotak kecik.. kekekke (^___^)

jeng3

v

v

v

v

v

v

v

v
(gambar yang tiba-tiba tiada kena mengena dengan tajuk di atas! haha)

Babah yang merah

si anak jugak yang merah

Bila dah jadi pureenyer, xsnap pulak, xcited suap siMERAH makan, alhamdulillah, dia suke. Tapi kena bagi lagi dalam seminggu camtu, kalau tak dak alergik atau apa-apa yang mencurigakan, leh kasi secara berkala la pasni. Allah.. sonoknya...

Sebab ini adalah pengalaman pertama siMerah Humaira

Puan eeiyss pulak yang xcited

(^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

16 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is.
Wah! Xsangka si merah sama zodiak dgn akak. Moga besar menjadi anak kebanggaan ibu/bapa dunia Dan akhirat. Insyaallah.

kakcik kakcik said...

Melihat perkembangan anak2 yang membesar depan mata memang sangat mengujakan. :)

BERT BERT said...

sonok tengok anak membesar.. tak sabar plak nak bersalin dan besarkan anak sndri hehe

maszmadi maszmadi said...

sedapnye tengok epal merah golek2 gitu... hehe

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye...t ambil la picta puree...tingin nk tgk...

Yana Libra Yana Libra said...

mesti sedapkan puree tu..hehe~ :)

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

lagi seronok bila kita buat.. anak makan dengan seleranye..hehehe

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

seronoknya...samalah perasaan kita

khairul khairul said...

penat kutip epal ler tu hehe

Angah Angah said...

bila agaknya angah dapat rasa perasaaan itu....

sitiezahim sitiezahim said...

bagusnya suap anak dengan buah..kat sini sangat banyak jual makanan baby puree buah camni..kat msia senang nak dapat ke ek..

Kamalia Kamalia said...

suka ye dia..
afiya tak berapa suka sangat dengan puree epal..lagi suka labu dan sweet potatoes..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

puree epal cmne ek?hoho..

Jendela Hati Jendela Hati said...

bukan sj mama dia, sy pun excited tgk baby 6 bulan nie, comey

Ummi Iman Ummi Iman said...

Cepatnya merah rasa epal ;) Abg iman setahun lebih baru merasa :)

9n0L4 9n0L4 said...

sedap pulak tgk epal kotak² tu. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥