Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

15
surat dah ada dalam peti

UAI

Beberapa hari ni duk melayan Koleksi Printscreen Ustaz Azhar Idrus ( original ). Banyak perkara-perkara kecil yang sebenarnya membawa impak yang besar kan dalam kehidupan kita... huhu

Dia ada banyak kategori... membaca satu demi satu... musti semua orang dah pernah baca... tapi puan eeiyss baru nak membacanya.. aiyak!  (^___^)











ekekkeke.. saja share... ada jugak benda nak update (^___^)
ni baru sikit je dari 193photo yang di share dari album dosa&pahala... nanti2 baca album len pulak.. insyaALLAH

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

15 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

betul tu Eis, kadang-kadang benda-beda yg kita anggap enteng tetapi sebebnarnya melibatkan hukum halal haram, kena waspadaa..

Aine Ainun Aine Ainun said...

sanagt Baik la eissssssssssss=))))))

saya kan dok gantung gambar kawin kat dinding umah....huhu, harus diperbetulkan....

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is ku..
Memula kakya nak mintak maaf dulu,sbb xsempat nak BW n3 Is terdahulu, sedangkan Is tak pernah jemu ziarah akak.
Betul2 bnyk Kekangannya akhir2 ni.

UAI - akak sgt suka baca jawapan2 dia.

Peluk ceom buat si merah ye Is.

.........cP~ .........cP~ said...

Salam.

Nice! Cuma tertanya, kalau perempuan yang dengar suara perempuan nyanyi macam mana pulak ye? Hmm..

kakcik kakcik said...

Simple je jawapan dia kan? Tapi tetap berlandaskan hukum.

makchaq makchaq said...

makchaq pun suka ceramah2 UAI, cara penyampaian nya simple

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

thanks for the share....rietta xde ac fb..bleh juga tmpang baca kt blog nie....

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kdg2 bnda yg kcil pun kita xth hukum dia kn..kna bnyk tanya ustaz nih..hihi

sitiezahim sitiezahim said...

mmm time kasih sbb berkongsi..byk input yg boleh kita dapat kan..share la lagi..hehe

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

thank you for sharing peintscreen ni kak..:)

teha teha said...

ambe suke UAI .. hahahhaa !

9n0L4 9n0L4 said...

mmg terbaikkkkkkk UAI. jwpn sangat jelas. ;)

wan-nis wan-nis said...

hehe.. jawapan ust walaupun ader y lawak tapi still bole diterima pakai..

kay_are kay_are said...

ustaz azhar idrus, jawapan die bagi memang mendalam tapi still ade unsur humor kat situ..

nanie nanie said...

info yang berguna thanks sudi share....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥