Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

39
surat dah ada dalam peti

18#WorDLeSs WeDNesDay




where???



saya sekang sedang menunaikan tanggungjawab saya untuk...







ke tempat anda...


anda...


anda...


dan anda...


hohohohohohohohohohohohohohoiii (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

39 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Nyue Nyue said...

singgah la ke teratak sy..heheheh....

lieynanilaz lieynanilaz said...

sila...sila...datang ke rumah...:)

Yana Libra Yana Libra said...

hehe..~ :)

Kakzakie Kakzakie said...

Jalan pelan-plan Is... jangan ada yg tercicir...

Haryati::Faizal Haryati::Faizal said...

sama la, brp ari tak jenguk blog kwn2...arini br na jenguk...hehehe

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat said...

thanks singgah ke teratak akak...selamat kembali hihihi

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

hehehe.. zura pon ngah curik2 BW nih.. bz benor rasa skrg nih..:)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...kiut jew....rindu update dr iess...

ieda ieda said...

ye dikk ... yeee BW lah .. akk nie nak ilang ngantuk nie .. so lepak di blog kejap ekeke ;)

nur anis nur anis said...

saya pun tengah blogwalking..sampai la singgah sini..:)

nanie nanie said...

memang busy kan lani?? jgn lupa kat kakak sama na...mai melawat kat tempat pun ok gak...hehhehe...

Asmara Asmara said...

hehe.. thank you!

Ummi Iman Ummi Iman said...

Lama menyepi... Ke mana. Bz ke dgn kerja d office tu.. dah singgah kan blog akak td ;)

Lia Irdelia Lia Irdelia said...

samolah kita,,
lame dah x berziarah,,,
huhuhhuh

Mak Wardah Mak Wardah said...

Salam Kenal. Comelnya blog anda, kreatif lagi

maszmadi maszmadi said...

jenjalan bebaik yerk,.....

makchaq makchaq said...

Makchaq lagi suka bw dari update..... Tu yg post ciput ja....he.. he..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..berbelit lidoh aih eden baco...hihi*^▁^*

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

ndak mengapa...ada masa baru gi terjah orang...ikut mood..

yad'z yad'z said...

salam .. maaf saya lama tak datang sini.. ^^

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Ohooooooooooooiiiii!! hehehe :)

Cium utk merah tau! Muah! :)

khairul khairul said...

abg singgah mencari tuan rumah

Outbound di malang Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

blog pun dah lama cuti...ndak mengapa..utamakan yang lebih penting

9n0L4 9n0L4 said...

tompet den jgn dilupoooooo. hehe.

Haryati::Faizal Haryati::Faizal said...

salam...jom join GA sy:

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-memori-terindah-by.html

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

menanti anda!!

kay_are kay_are said...

entri simple tapi mendalam maksudnye.. selamat blogwalking! ^__^

fifi fifi said...

rumah fifi da singgah?

ogyep yummy mellow ogyep yummy mellow said...

Lama betul tak singgah sini.... jom dtang umah..

EruzuLiyana EruzuLiyana said...

singgah tuh jangan lupa makan nasik ayam tomato yang kita tengah masak nih hehe

Hanis Azla Hanis Azla said...

jemput2.. he..he..

Lynn Lynn said...

Tak de pun org bagi salam depan pintu..?hehehehhe...sibuk ye..biasala saya pn kadang2 cam tu jugak..hehhee

dwaty dwaty said...

ado ropenyer...

moh ler datang umah.... hehehe

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

ahaks..comel jek :D

sitiezahim sitiezahim said...

ding dong buat ape tu? heheheh

yana-feehily yana-feehily said...

lama tak mai sini..dok tgk simerah kat fb, makin comei..makin cerdik...geramnya... :)

Nazayiena Nazayiena said...

Tuan blog tgh BW yea,slmt BW....

Mishter Izwän Mishter Izwän said...

ingt kan da tak nk berblog .
slmt BW . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥