Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

16
surat dah ada dalam peti

26111986~26112012 26 Tahun Sudah Berlalu~

26111986

7.30pm

Rabu

23 Rabiulawal 1407H

Lahir seorang kanak-kanak cumil (*ahaks) di sebuah hospital di bandar Kangar, Perlis

Anak sulung pasangan Samsiah binti Hj Adam & Sabu @ Hussin bin Dul @ Othman

Sehari selepas ulangtahun pertama perkahwinan mereka 25111986

Mereka mendirikan rumahtangga pada 25111985 yang berlalu

26112012

26 tahun telah berlalu, kanak-kanak cumil tadi telah membesar dan membulat dengan hebatnya tika ini

Bersama si kecil di dalam rahim 

Sama situasi pada 26112011 yang lalu

26 tahun telah membawa pelbagai memori dan kenangan yang tidak tergambar

26 tahun yang berlalu moga amalan-amalan diri ini diterima sebagai bekalan untuk ke sana



Terima kasih tidak terhingga bagi yang sudi mengucapkan salam hari lahir buat puan eeiyss, jumlah yang berdoa untuk puan eeiyss di fb ( https://www.facebook.com/sanisah.eeiyss ) kian bertambah dan puan eeiyss dari teratak siFaqir 'ilmu ( https://www.facebook.com/pages/TeRaTak-SiFAQIR-ilmu/143247575790900?ref=hl ) sangat-sangat terharu atas ingatan tersebut

Terima kasih mak, abang, siMerah.. kerana mewarnai hidup puan eeiyss, alFatihah untuk arwah ayah

'ayah, dikwa dah 26tahun hari ni... huuu~ windu ayah'



Mereka di hati ini...











Terima kasih kepada mereka... lama xdapat hadiah dari kawan-kawan (T___T) terharu

Dari teman opis : Puan Afzan binti Mokhtar~



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

16 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

maszmadi maszmadi said...

selamat ulang tahun is..... moga hari2 mendatang semakin ceria dengan orang2 tersayang.....

Nafira usof Nafira usof said...

Happy birthday Is..
semoga semua doa dan impian Is akan jadik kenyataan.. amin~

Take care..

Puan LiYzA ^^, Puan LiYzA ^^, said...

selamat hari lahir yg ke26~
xsabaq nk tggu kelahiran c kecik kan..hee,ingtkn dia nk kuaq sme date ngn mama dia rini..

wan-nis wan-nis said...

happy bufday is.. semoga panjang umo dan dimurahkan rezki.. is.. nanti nak minta tlg ajar nak add nuffnags.. x pandai ler.. hehe

Kakzakie Kakzakie said...

Kakak tengok gambar dulu mestilah rasa ceria tengok Umairah punya pipi tapi bila baca titipan Is yg akhir buat kakak syahdu. DOakan arwah abah selalu Is.

Happy Birthday dari kakak Is. Moga terus jadi yg terbaik dan memperolehi yg terbaik juga.

makchaq makchaq said...

Selamat hari jadi Is,
Tarikh kahwin mak dan ayah Is sama dengan tarikh kahwin makchaq, anak pertama makchaq dijangka lahir pada 27/11/86, tapi dia lahir awal pada 7/11/86

Kirim salam kat mak Is dan cium utk simerah

Angah Angah said...

Selamat hari lahir utk Puan Eis...semoga sentiasa sihat walafiat di samping keluarga tercinta...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Slmt hr lahir is....wah, dh nk dpt second bby....bestnye.....moga berbahagia....

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Happy Birthday! Dah wish kat FB maybe lewat sehari kot! hehehee... Moga yg baik2 sahaja buat Is sekeluarga... Ameen

kay_are kay_are said...

selamat hari jadi.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. amin =)

9n0L4 9n0L4 said...

slmt hari lahir is. belated sehari. hehe. ;)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Happy besday

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

selamat ulangtahun....muda 2 tahun dari saya ^_^

mana gambar eiys?

khairul hassan khairul hassan said...

happy birthday Is

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

comelnya baby tu...tahniah

izzah izzah said...

selamat hari lahir..moga sentiasa beroleh keberkatan dalam hidup ini...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥