Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

35
surat dah ada dalam peti

"incik google, mana suami saya?"

puan eeiyss : babah ( panggilan manja untuk incik hubby selain dari incik arif! haha ), hidung siMerah Humaira macam selsema sikit-sikit, nak wat cane ni? huhu
incik hubby : nanti abg search google na...

*       *       *

puan eeiyss : is kena pi seminar kat bukit kaya, babah ( panggilan manja untuk incik hubby selain dari incik arif! haha ) tau dak bukit kaya katna?
incik hubby : hmmm...katna eh, cuba is try masuk kat google maps tengok...

 *       *       *

Sekarang dah canggih, semua benda kita nak tanya incik google kan, hehe. Kadang-kadang geram jugak bila tanya, semua google, google, google ja, kita nak ajak dia bersembang-sembangla jugak sekali-sekala (sekali-sekala ka? bukan selalu? hohohoh ), hehe.

Ni semua nak kena google, maka sunyilah rumahtangga, kalau nak tanya kena tanya google, kalau nak bersembang kena guna ym, kalau nak jenjalan kena refer google maps, kalau nak makan, cari resepi kat myresepi, kalau nak main, main game kat tenet, dll, tak meriahla kan? Tapi dengan ada google. memangla senang nak cari info kan?

Jangan sampai puan eeiyss stress tunggu incik hubby tak balik, puan eeiyss terpaksa tanya kat google.. keh3 (^____^)

(bukan nak mesej tnya incik hubby dah, truih tnya kat google ja... haha)

 
Agak-agak apa gamaknya jawapan incik google tu?hehe

jenuh! haha

UPDATE (16 April 2012 jam 04:53pm)
tengah-tengah blogwalking, dan sampai kat blog | ben ashaari : Kesian Bob Kuman .. | teringat kat incik hubby, dia antara silent readers blog | Bersama Mazidul | apa yang menarik kat blog mazidul ni? kadang-kadang ada jugak puan eeiyss bukak, cerita latest dan terkini, pembongkaran isu-isu hangat dll, yang seram, ngeri, semua ada... hehe
kena berani bukak dan baca...hehe
p/s: kadang-kadang ada jugak puan eeiyss ternampak yang xsiden dll, puan eeiyss jenis seghiau sikit nak tengok darah2 atau apa sahaja yang melibatkan kemalangan, tu yang xbopa nak brani bukak blog mazidul tu... hehe

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

35 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

SumeSakan SumeSakan said...

hahha lgi bulih jawab pakcik google jawab ja...ekekeke...

Hanis Azla Hanis Azla said...

he..he.. zaman main canggih kan.. semuanya boleh refer.. Salam kenal yer.. thanks sudi singgah di blog akak..:))

nanie nanie said...

apala gamaknya incik arip tu nk jwb no bila baca ni??? heheehhe....

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

kikiki.. jenuh jugak cam nih.. sume nak tanya google.. hehehehe

cheqna cheqna said...

hahahaha
sabo jela

Hanis MY Hanis MY said...

hehe sekarang senang tanya en gugel je... salam perkenalan... terima kasih sudi singgah...

[PCL] [PCL] said...

memnag sunyi suasana kalau dok asyik tanya google yg jawab...salam singgah dari PCL.

my eyes for shine my eyes for shine said...

haha . klkr pulak pegi carik kat situ .kehkehkeh

Deru Ombak Deru Ombak said...

Assalamualaikum Is..

sume nye pakcik google kan? Heheh

kakcik kakcik said...

Selain blog mazidul, kakcik buka blog ondscene untuk info2 terkini. :)

si kiut lavender si kiut lavender said...

haha..jenuh arh semua nak tanya hencik google nuh...

sabo byk2lah yerk..kikiki

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hahaa..google2..btul..smua ada kt google..tp kalu xde tenet xguna google la..guna org yg lbih tua bab2 petua ni..hehe

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

datang tengok je...hehehe...kalau nak cari member pun boleh bah

khairul khairul said...

haha..sabaq jer la

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

suke jerr tengok jawapan encik gogel....ekekeke....

Asmara Asmara said...

oh saya pun kdg2 panggil papa. hihi..

ikatankasihku ikatankasihku said...

semuanya di hujung jari :)

Nazayiena Nazayiena said...

hahaha semuanya nak tanya ngan en google yea skrg.....
TQ sudi follow blog kak Nurul dan akak follow blk...

Aine Ainun Aine Ainun said...

Kan senang je...sy paling suka bab nk cr resepi. Senang, x pyah pakai buku resepi;)

agaknya akan dtg lg hebat kan eisss

Hanif Hanif said...

dunia canggih ....hanya dihujung jari....hahahha

nazirah nazirah said...

hee apa2 pun bole google kan skang ;)

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

tu dia...cari husband kat gugell..hehehe

9n0L4 9n0L4 said...

ade pulak nak google mane hubby. hihi. nakal je is ni. ;)

Yatie Awang Yatie Awang said...

hahaha...buat akak gelak besar ni..kena boikot pakcik google nampaknya ...tapi kalau tak ada pakcik google susah pulak kita kan? hehee

AriF FaZDiLaH AriF FaZDiLaH said...

ooooo.....OOOO>..OOOO

aReLaN aReLaN said...

hahaha...skang sume nak google je.aiyoo

kay_are kay_are said...

dah takde keje sangat sampai kne tanye google eh? google jawab camni je.. " your husband is somewhere on earth" =P

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam eeyiss,

Maklumat dihujung jari...google je... macam2 ada! hehee ;)

si kiut lavender si kiut lavender said...

sggh nak crik jodoh kejup..kikikiki

teha teha said...

hahaha ! mcm2 laa google nie !

kaishin kaishin said...

zaman canggih kan..semua maklumat di hujung jari..kan encik arif :D

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

singgah pada hari nie

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

hamboi cari suami pon guna google jugak?haha

Cenderahati-Perkahwinan Cenderahati-Perkahwinan said...

Zaman Sekarang kalau ada apa yang x tau, Google la tempat mencari jawapannya.

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

semuanye google yea..
banyak jasa pak cik google kan.. :-)
Pokok Manggis Depan Rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥