Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

20
surat dah ada dalam peti

HARI ANTIDADAH KEBANGSAAN PERINGKAT NEGERI PERLIS TAHUN 2012

Maaf semua sahabat-sahabat blogger, puan eeiyss tak sempat BW, balas kunjungan kalian, apepun terima kasih atas komen yang ditinggalkan. InsyaALLAH, hari ni ada jalan sikit-sikit ke blog sahabat-sahabat terchenta... hik3 (^____^)

Stat ngan Sabtu witu, puan eeiyss terlibat dengan rehearsal HAKPNPT2012 ( SHORTCUT tajuk kat atas... hohohoho ), di Dewan 1Malaysia, Simpang4, Perlis. Penat ! huhuhu. Ahad pulak program penuh, jadi dari pagi-pagi sampai petang, mang duk sana. balik dari program gerak cari kambing untuk siMERAH Humaira, dan alhamdulillah, dipermudahkan Allah atas semua urusan, kambing dah dapat untuk qeqah... masak siap, bawak balik packing ngan edar je (^____^) Malam kemas rumah sikit-sikit, tido, letih. Hari ni qeja dan malam ni masih lagi ada program. Sian siMERAH Humaira, tak dapat jalan-jalan. soon, mama bawak ye... muah!

Incik hubbypun sibuk lately, next week akan terlibat dengan kursus pulak... alahai~
.....................................
UPDATE
......................................
wawawawa, malam ni nak pi program cane, incik hubby kena pi KL malam ni jugak, sok dia meeting... huhuhuhu

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

20 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Nieza Nieza said...

wahh bz yer..tak pa bawa-bawa berehat sama.alhamdulillah dah selesai majlis akikah tu bagusla kan.

L L said...

huhu,, sebuknye akak.. takpe.. semoga Allah memudahkan jalan akak=)
jom tambah ilmu sikit=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

frogos frogos said...

x per nanti da habes keje bolehla balas kunjungan

Angah Angah said...

berapa harga seekor kambing sekarang ye..?

khairul khairul said...

esok klu ikutkan jadual ..sy kena ke dewan 2020 kt perlis ..kem. penerangan jemput sy sebagai juri kereta..tp x p kot..jauh sgt

Kakzakie Kakzakie said...

Biasalah Is... sesekali kita akan rasa macam tak ada masa nak rehat...

aReLaN aReLaN said...

kesiannya hujung minggu pon ade keje.hmmm...

Aine Ainun Aine Ainun said...

Xpela eisss, selesaikan keja dlu.. Dahulukan yang penting;)

oh, selamat da buat akikah ye?seronoknya dengar..

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

hohohooo banyak program nya tuuu...

c'axoera ヅ c'axoera ヅ said...

rilek lah duluuu :D

si kiut lavender si kiut lavender said...

kita ni pun baru sempat nak melawat dya...:)

SumeSakan SumeSakan said...

wahhh bznya puan eeiyss kita....sama lah kita minggu ni sbuk berjalan...x padan ngan Qaisara kena kuarantin...x sempat jenguk kawan2 d alam maya nih...hehehehe

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

wah...peringkat negeri tu,..di tempat kancil baru peringkat daerah

kay_are kay_are said...

waah.. bz betul nampaknye.. takpe2.. selesaikan dulu urusan yang lebih penting tu ye..

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

thanks for da share....rietta kurang alert benda2 cam gini...

Hanif Hanif said...

Mesti penat yek...
take care

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

huhu..busynye..xpe2..meh myra sni..main ngn auntie dila..:P

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

padatnya jadual..moga Allah permudahkan segalnya..amin~

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is...
Moga semua urusan di permudahkan k.. :)

Unknown Unknown said...

Besttnye dh ade blog sdr, doakan sy jgk utk ade blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥