Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

20
surat dah ada dalam peti

"PECUTAN RINDU"

p/s: entri ini tiada kaitan dengan | tembikai  rindu | tau (^___^)

Entri ini berkaitan dengan... ( leh kelik tajuk kalau tak tengok lagi... (^___^))

12#WorDLeSs WeDNesDay

 semalam, gambaq-gambaq tu puan eeiyss snap masa bawak siMerah Humaira ngan Maktok dia jalan-jalan kat masjid terapung, kuala perlis. Saja ajak incik hubby jalan-jalan sebelum dia bertolak ke penang untuk berkursus 2hari di sana. Spend time 2gether puas-puas... (macam la nak pi sebulan kan? hohohohoh, ni pun saja nak ngada2 jugak) 

Kitorang pi hari ahad petang, pagi-pagi isnin lepas subuh incik hubby bertolak ke penang dah. Dia bz sangatkah? bolehla tahan, Bila ditanya,

" nape babah (penggilan manja selain incik arif! haha) lama tak update blog?"

"xtau nak tulis apa..."

Adei... tapi, komen kat entri dia semakin bertambah dari sehari ke sehari, perkembangan yang elok untuk dia tapi dia xnak update, biasanya begitulah. Tapi puan eeiyss duk tengok-tengok dari blogger lelaki yang lain, banyak yang rajin update, otai2 abang ben, hanif, karukord jagau's, kay_are, arelan, dll yang xtersebut di sini, mereka antara yang rajin update. Mula-mula puan eeiyss duk ingat, blogger lelaki xrajin ( sebab duk tengok incik hubby punya style la ni.. hohoho ) tapi mang dia ada masa rajin dia kot... hehe. walaubagaimanapun, dia update atau x, puan eeiyss tetap akan sokong ( suami sendiri katakan...hohoho)

Takpela, moga babah rajin update blog dia, amin (^___^)hohoho. hari selasa, dia balik ke perlis, awai sampai, duk bajet dalam pukui 10malam lebih, alih-alih dalam pukui9 dah sampai siap dengan satey lagi ada untuk makan-makan. ( Satey tetap bli kat tempat biasa "balai baru, beseri, perlis" jugak )

Saja puan eeiyss tanya, awai sampai? sebab pukui7.30maghrib tu baru kat gurun, singgah makan+solat situ. alih2 kui8.30 lebih dah sampai perlis. mantop! jawabnyer yang buat puan eeiyss tersenyum sendiri:

"PECUTAN RINDU"

hehe. Juz luv u babah.

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

20 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Aine Ainun Aine Ainun said...

Salam petang..;)

SumeSakan SumeSakan said...

tu lah da lama x nampak en. hubby u update blog...sama lah macam hubby kite..satu blog dah berkubur...skang baru nak on balik yg baru....

ni link en. hubby aini...jenguk2 dan support la ek...hehehe

http://blogtetikus.blogspot.com/

Kakzakie Kakzakie said...

Sesekali kalau jenjalan keluar bagi peluang kisah itu arif yg publish jadi N3 Is buat lain hihi...

si kiut lavender si kiut lavender said...

oh yeah bulan madu utk kesekian kalinya...kikikiki

nanie nanie said...

wah...pecutan rindu no???? hehehhe...

tetikus tetikus said...

Datang dari blog sumesakan...follow sini...salam kenal..saya update jugak blog..tp entry merapu..stret to d point..mlas karang...hehehe

syafiqakarim syafiqakarim said...

hahaha babah bz lah.
update time idea mencurah best

LYAfrina LYAfrina said...

wah..suamistri blogger yer

adan adan said...

tajuk bukan alang2.. hehe.. sbb tu awal sampai.. pecutan rindu la katakan.. hehe

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

alaaa sweetnye jawapan....xpe, nnti rjin lew tu update....hehehe...

Psss...rietta pown bru pasan rietta sbnarnya blom follow...

Angah Angah said...

rempitan rindu...

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

sepasang suami isteri...moga menjadi blogger terkenal...rindu akan terubat bila bertemu semula...

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

salam Jumaat

yana-feehily yana-feehily said...

amboi..jelesnya k.yana kt is..hihihi..pecutan rindu gitu...

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

suami isteri blogger.. best jugak tuh~ my hubby x minat nak tulis2 blog neh.. hehehehe

salam kenal jugak dari saya..:)

Dieyna Dieyna said...

Singgah sini... Chomel blognya ye... hehe out of topic skit...

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

erk..saya blogger perempuan..tapi malas update jugak..camne? hehehehe

tetikus tetikus said...

singgah mai... kekeke :)

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam maghrib Is..

Kakya boleh rasa, Is Dan suami ni sgt sweet..
Kakya doakan berkekalan hingga ke hujung nyawa ya..

:)

kay_are kay_are said...

eh eh.. ade lak name kat situ.. mane lak rajin nye.. malas je r.. datang seru je baru update.. huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥