Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

12
surat dah ada dalam peti

oh laicikang...

Sambil wat qeja kat upis maren, terdengaq kengkawan duk sebut-sebut pasai laicikang, tetiba rasa nak je makan laicikang. Dalam hati duk rangka nak ajak incik hubby singgah beli laicikang kat tempat biasa duk beli tu, tetiba baru tengat yang maren datang sendiri, wawawawa! incik hubby kursus di penang. Kalau pi sorang-sorang tak meriah pulak, tunggu incik hubby balik dulu la baru leh gi beli laicikang ( saja nak ngada-ngada ) hohohoho!

gambar ihsan google ( tapi gambaq ni xsebest laicikang yang juai kat kedai yang puan eeiyss nak bli tu... hohohoh )

Hari ni, lapaq apa tatau... moga-moga incik hubby selamat pulang hari ni. sudah windu ( baru semalam xjumpa.. saja ngada-ngada lagi... haha! )

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

12 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

SumeSakan SumeSakan said...

hahahaha ngada2 cumel x pe...tp btol dah biasa ngan en. hubby klu ttiba sengsorang rasa cam x kena je kan?hehehehe

adan adan said...

saya tak pernah rasa laici kang ni.. satu hari nanti nak rasa gak..


btw thanks singgah blog sy..
salam perkenalan dari saya.. ^_^

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

Jom pekena cendol :)

Asmara Asmara said...

ala lama betul tak makan laicikang ni. tak sabar balik msia mkn macam2. hehe..

Kakzakie Kakzakie said...

Kakak kalau laicikang suka yg panas Is.. tapi kalau anak kakak suka yg sejuk..

Buah yg macam jelly tu kakak suka:)

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

saya teringin nak makan cendol..huhu

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

suka laicikang coz ada mcm2...

Angah Angah said...

rindu rindu aduh sayang merindu....sila nyanyi lagu foziah idris ni

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

kite x pernah minum laicikang.. sedap eh?

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hehe...laici kang ouh laici..(^_^)

Jendela Hati Jendela Hati said...

sy suka laicikang yg sejuk

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is..

Kakya pun dah lama tak pekena laicikang..

Moga ceria selalu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥