Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

25
surat dah ada dalam peti

Shoutbox dibubarkan

Memandangkan puan eeiyss tak sempat nak balas kunjungan sahabat-sahabat blogger di ruang shoutbox, maka dengan ini puan eeiyss mengumumkan pembubaran shoutbox teersebut. Oleh itu, puan eeiyss ingin menjadikan blog ini sebagai blog yang mesra komen...hohohoho (skema ja ayat..kih3)

shoutbox dalam kenangan (^___^)
Bukan apa, dulu banyak masa, jadi ajin jugak puan eeiyss balas kunjungan even yang tinggalkan link di ruangan shoutbox, sekarang dah lama tak bukak, jadi rasa bersalah pulak, untuk tidak mengecewakan semua, puan eeiyss akan bergerak berdasarkan link di komen, bloglist dan followers, insyaALLAH...

Bukak blog petang ni nampak incik hubby dah update blog dia, berbunga-bunga melawat dan tinggaikan komen...hohoho, 1hug for him...kih3

 The Perfect Gift
A HUG
Relieves Tension
Improves Blood Flow
Reduces Stress
Non – Polluting
Helps Self Esteem
Generates Good Will

——–
Absolutely No Cost
No Batteries required
Non-Taxable
Silent Performance
Extremely Personal
Fully returnable
GET ONE TODAY

[Make sure to give this gift to your Mahram OR same gender]





Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

25 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Mishter Izwän Mishter Izwän said...

tak pe .take time tuk visit blog kwn2 k. sy pun bz jugak . hari ni je dpt BW . hehe

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

saya oakai lg chat box... (^____^)

AriF FaZDiLaH AriF FaZDiLaH said...

Thanks 4 da Hug....

khairul khairul said...

baru hari ni abg dpt BW dgn senang hati

CikPuan Azizah CikPuan Azizah said...

alaaaaaaa tak leh nak bleogpecut gini..kuikuikui

Mialia Mialia said...

sy pn dah delete.. haha.. nyemak je

adan adan said...

gambar pertama tu ada adan la.. hehee..

Angah Angah said...

tumpang lalu..

ohbintang ohbintang said...

ha'a now mmg jarang balas kt shoutbox..kang if balas, ade yg baca ke?heee ;p
bdw, lama xbw kt blog kamu :)

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is..

Kakya tak letak pun shoutbox..BW pun kengkadang sempat, kengkadang tidak..

:)

kay_are kay_are said...

pas shoutbox expired.. memang dah takde nawaitu nak letak shoutbox baru g.. kecewa T__T

aReLaN aReLaN said...

saya pon dah makin kurang dapat balas visit blogger lain.time keje dah tak sempat nak BW cam dulu.keje makin banyak.malam dah letih.wuuuu

kaishin kaishin said...

takpe-takpe dah sibuk nak buat camne kan..bw time free je :)

LIPISLADY LIPISLADY said...

Sallam Is,

Ohh dah buang yee shout box,
lebih baiklah dari tak jawab kan,
kakmah pun jarang ada masa nak
jawab msg katshout box, nak kena buang lah juga tu...

Hanif Hanif said...

No hal..saya setiap kali BW jarang tulis kat shoutbox tapi komen..

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

hmm..ok je kot kalo xde shoutbox.hehe

9n0L4 9n0L4 said...

dear, entri khas utk peserta segmen suaikenal taaruf & ice breaking. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/04/melekat-di-bloglist-saya-berbulan.html

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

ndak pernah pakai dan malas mahu guna

si kiut lavender si kiut lavender said...

hahha..


xpalah...sebab xpayah la nak jerit2 kan shoutbox tuh..leh trus komen kat cni..hekhekhek

Kakzakie Kakzakie said...

Kakak memang tak fix pun Is sebab tahu tak akan terlayan...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

rietta mmg xde shoutbox....sebab mmg xsempat nk jengah....hehehe....

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Eeyiss,

Myra apa khabar?? Si comel tu sihat tak?? Kiss & hug for her k ;)

Akak pun rs mcm nak bubarkan jgk shoutbox tu tp mcm syglah pulak...hik3...


Dato' Fadhilah Kamsah said pelukan boleh memanjangkan usia... Semoga suami kita pjg usia, termasuk juga kita.. Amin... :)

SumeSakan SumeSakan said...

btol kekadang lupa tengok pun shoutbox tuh...tp x pe lah kungjungan saya x sehebat pn eeiyss...so, x de lah rasa sampai x dan...hehehehe...nak terjah blog en. hubby pn eeiyss pulak...hehehehe

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

ada klbhnnya kan..

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

hehehe..sama lah.. dh lama x BW guna shoutbox.. refer pada komen dan blog list saja..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥