Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

20
surat dah ada dalam peti

takuitnyaaaaaaa... tolong! tolong!

"Ting Tong Ting Tong Tengggggggggg!"

Ada sesuatu berbunyi dalam beg tangan itu. Beg dicapai dan kali ni bunyi tersebut hadir bersama getaran.

 "Ting Tong Ting Tong Tengggggggggg!"
(Grrrr....Grrrr.... Grrrrrr)

Bila zip dibuka, bunyi semakin kuat dan getaran jugak semakin mengegarkan.

Skrin disentuh...

"Haluuuuu...."

"HELO, Puan sanisah ke ni?"

"Ya... Ada apa ye?"

Ni dari klinik gigi, appointment puan 6hb ni kan?"

"Errr.. ya saya..."

"6hb tu Nuzul Quran, jadi puan boleh datang ke klinik 30hb ni dak?"

"Ermm.. ya...ya... ok"

"Ok, terima kasih ye puan"

"Terima masihla sebab perawai tarikh.. wuwuwuuww" (dalam hati ja la kata)

Wawawawawawawawa!

Tampai gigi tu palam kan? kan? sakit dak? wawawawawawawa!

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

20 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Masz Sidek Masz Sidek said...

huhuhuhu... sy pun takut jumpa doktor gigi.. dari kecik dulu... dah besa pun sy masih takut...
kadang2 tu rasa nak lari jer...

nanie nanie said...

sakit sangat depa guna gerudi nak korek lubang gigi pastu baru leh cuci dan palam gigi... :)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

ndak suka jumpa orang bergelar doktor nie...hehehe

BERT BERT said...

lame x g klenet gg huhuh...

Nyue Nyue said...

xsakit sangat..heheheeh...cm kne gigit semut je

Yuyun Yuyun said...

hahaa suspen jew..
x ada la sakit sgt pun..
tpppppppp sy pun takut jumpa dentist..
wakakaa

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

hehehe...rasanya x kot....smbab tmpal jew pown...

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

tak pernah tampal gigi lagi.. tapi takut jumpe doc gigi..huhuhu

.........cP~ .........cP~ said...

Salam.

Tak sakit tampal tu. Cuma nak jaga tampalan tu je. Kalau lidah jenis tak boleh duduk diam kot nanti tertanggal semula tampalan tu. Macam saya..hee...

fifi fifi said...

tak pernah tampal gigi.. :)

maszmadi maszmadi said...

uih baik jumpa doktor biasa dari jumpa doktor gigi.. tampal x sakit tapi rasa ngilu yang x tahan tu... hukhuk tapi kejap jerk pun, lepas siap tu ok dah...

moga semua selamat yerk...

Jendela Hati Jendela Hati said...

rasa ngilu teramat..sama mcm bunyik hp tu grr grrr grrr

nn lylyn nn lylyn said...

xdpt puase kn kalau tampal gigi?

khairul khairul said...

oh ngilunyerrrr

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila suka tampai gg dr cabut gg..tampai xsakit,rasa sengal je..klu cabut..adoi! rasa hbs gg sakit..huhu

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Bak kata Iman, "Takut ALLAH jeeee..."hehehe... Sabaq jelah... ;))

Palam tu ape Is?

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

sakit...huhuhu..
tak de sakit sgt.. insyalllah ok..

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Sakit!!!!! Lagi2 kalau dia godek dulu sebelum tampal mahu tercabut lidah rasanya...eeeeekkkk.
Hehehe.. Aku pun tak tahu....

kay_are kay_are said...

selamat mencabut gigi kak.. memang ngeri jumpe dr gigi time kecik2 dulu...

si kiut lavender si kiut lavender said...

best apa tampal gigi..rasa geli jerk..

errkk..hahhaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥