Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

19
surat dah ada dalam peti

Baju tu... takpalah...

Terima kasih kepada semua sahabat-sahabat blogger yang meninggalkan komen di peti surat bertajuk nak bagitau... saya jugak ada perasaan... huhu yang lepas.

Setelah membaca dan meneliti semua komen, alhamdulillah! puan eeiyss menerima semua itu secara yang amat-amat postitiv. DONIA semua tu! hehe

...TAPI sentappp la jugak kan

Mang kalau diikutkan, puan eeiyss jadi sangat sensitiv, tapi puan eeiyss dah boleh bercakap, tersenyum dengan penolong pengarah itu. Murahkanlah rezekinya yaALLAH (^___^)amin
 


*      *       *



BELASUNGKAWA

AlFatihah untuk salah seorang blogger yang pernah hadir memeriahkan ruangan komen teratak siFaqir 'ilmu ni... Menggunakan nama Lieynanilaz, beliau telah meninggalkan kita untuk bertemu Pencipta Yang Maha Esa ...

Ini antara komen terakhir beliau di teratak siFaqir 'ilmu...


Puan eeiyss dapat tau dari blog abang BEN ASHAARI... dan puan eeiyss terus terjah ke blog beliau di KISAH KEHIDUPAN dan terjumpa komen sahabat baik beliau...


ALFATIHAH sekali lagi... dia telah menemui penciptanya, moga dia ditempatkan dikalangan mereka yang dikasihi, dicintai, amin.. amin... kita... ?sudahkah bersedia? Allah.. Allah...

P/S: entri ni ditaip pada 4hb Julai, Puan eeiyss tau semalam (3hb Julai) 
dan entri ni publish ikut scheduled at 7hb Julai 07.07am

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

19 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Huda Huda said...

Alfatihah untuk dia..memang sedih..

nanie nanie said...

al-fatihah untuk arwah...sakit apa eeiiyysss tau X?

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

al-Fatihah,.. ada bc kisahnya di blog sis tihara..

Aine Ainun Aine Ainun said...

Ajal tanpa mengira waktu dan Usia kan Eisss....=/

BERT BERT said...

saya pun tau dari blog ben.. Alfatihah buat arwah.. semoga rohnya aman dan dicucuri rahmat disana aminnn

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Al -Fatihah...rietta pown dapat tahu dr rakan blogger....arwah pown selalu drop komen kat blog rietta....

Kakzakie Kakzakie said...

Apa juga yg terjadi kita yg hidup kena teruskan perjalanan kita kan Is..

Moga lieyna tenang di sana..

maszmadi maszmadi said...

owh, al-fatihah buat beliau......

ariana ariana said...

al fatihah buat arwah..

Salam kenal dari akak..

Nasuha Nasuha said...

kalau Allah nkb ambk sseorang, xde spa sngkakan. Al Fatihah .

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

Al-fatihah.. moga roh arwah dicucuri rahmat.

fifi fifi said...

alfathihah.. seorang lagi hamba Allah di jemput pulang.. Allahuakbar.. takutnye bile tibe time kite.. Allah..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

alfatihah...smoga diklgn org beriman..risaunye..bnyk lg amal xbuat...Allah..pjgknla umurku:(

kay_are kay_are said...

sume yang pergi akan kembali.. tapi memang tak berpeluang nak kenal ngan blogger tu.. al fatihah

Princess Nusy Princess Nusy said...

Al-Fatihah..takziah..

ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ said...

al fatihah utk arwah ~

mama aryan mama aryan said...

al-fatihah utk arwah..semoga rohnya dicucuri rahmat

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Al-Fatihah buat beliau

makchaq makchaq said...

Dah 4 org yg makchaq dok baca blog depa tapi x pernah komen meninggai..sedih.. Tak dan nak habaq makchaq dok baca blig depa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥