Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

27
surat dah ada dalam peti

21#WorDLeSs WeDNesDay


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

27 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Cantik dan indahnya amalan boleh dilakukan di bulan ramadhan kan Is.

nanie nanie said...

sangat berguna for this coming Ramadhan...tq.. :)

kay_are kay_are said...

bile awal2 ramadhan.. memang semangat nak wat macam2 ibadah.. bace quran sume.. tapi dah dekat nak raye semangat pun hilang.. alahai.. -_-

Nyue Nyue said...

production ramadan...nice, menarik sgt2....heheheh....ikut row je..hehehehe

yana-feehily yana-feehily said...

tq mama myra :)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

cam best jew idea nie...yeyyy...ramadhan datang lagiiii.....rindu ramadhan....

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

tq for the tips.. :P

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih kongsi ni..
No.3 tu penting..
sahur dapat pahala & dpt tenaga..
tp klu terlepas sahur..
jgn pagi2 dah muram yea.. :-)

maszmadi maszmadi said...

yang nombor 3 tu kalu kat kampung senang sikit nak buat, tapi kalu dok umah sendiri.. huhu, moga taun ni boleh berubah lah..

nn lylyn nn lylyn said...

peta minda =)

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

tq share dear..

si kiut lavender si kiut lavender said...

perggh..
tip yg sgt berguna..slamat beramal buat kita smua..:)

fifi fifi said...

tak sabar tunggu ramadhan.. :) semoge bertambah keimanan..

p/s: smlm fifi cuti la sis is.. hari ni bz sikit.. on progress nak update WW.. tunggu..

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

nice sharing..:)

BERT BERT said...

ha bagus baca peta minda ni.. tq sharing sis :)) selamat menyambut ramdhan mubarak ya

Aine Ainun Aine Ainun said...

mane dapat ni eiss....
bagus isinya....

awatla delete blog pregnant tu,
kalo x ble sharing...
takpa, ada masa cerciter laa...=)))

rasa mcm nk buat gak blog pregnant,
tapi, takut tak terUpdate lak nanti...

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

blh dipraktik..tq;)

Hanif Idrus Hanif Idrus said...

Nice entri....

AmirFX AmirFX said...

Thanks for the info..

ஜ miss klanika ஜ ஜ miss klanika ஜ said...

nak print out tips ni ley , :)

EruzuLiyana EruzuLiyana said...

ahlan ya ramadhan :)

khairul khairul said...

bulan keberkatan dtg lagi

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Akak suka perkongsian mcm ni!! Thank you xoxoxo

Is & family sihat?? Merah sihat? :)

c u m u h a m a c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

terbaik

makchaq makchaq said...

Bagus ni is.. sesetengahnya boleh diteruskan selepas Ramadhan pun..
kena selalu ingatkan diri untuk istiqomah..

9n0L4 9n0L4 said...

good one. smgt nak buat sbb comel msg nye. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥