Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

14
surat dah ada dalam peti

focus myra! CHAIYOK2

sleeping~lalala

focus I

focus II

Entri segera untuk hari ni... uhuk3
tak sempat lagi nak BW, coming soon ye kengkawan (^____^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

14 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

MUZAK MUZAK said...

comel

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

(^_____^) Chumelll...

Aine Ainun Aine Ainun said...

caiyokk myra caiyok.....=))

gebus betul myra ni=)) bam bam..

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

hai adik comel ! ♥

Angah Angah said...

tangah baya-baya myra ni, dah tentu dia asik jadi model kemera mak ngan ayahnye...

khairul khairul said...

apa yg difirkan kan tu agaknya hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

myra comel;) serupa muka sape ni ek?hihi

kay_are kay_are said...

baby tu memang comel! ^^

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

keja apa ?

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

gambar pertama tu, kaki dia comel banget..hehehe

Cik Yatt Cik Yatt said...

comelnyeee..!! geram.!

MaryaYusof MaryaYusof said...

As salam eiyss,

Kaki comel tu rs nak gigit! Comelnyee anak kamu ni... tgk mata die tu, mcm mata abg iman masa kecik2...rindu akak pd Iman ms besar mcm ni...

Budak tecik tu kuat nangis ye, ade org ckp budak kuat nangis ni bijak... Anak2 buah akak belah hb dulu pun kuat nangis skrg dah pegi German dah belajar... Kuat nangis xhengat punya! Adik beradik die yg lain pun kuat nangis gak, pandai semuanya... Hopefully anak kite pun pandai gaklah kan...amin! :)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

comei.....

ps...kat pulau pinang....

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

comelnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥