Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

4
surat dah ada dalam peti

LOST WORLD OF TAMBUN | hujannnnn oh hujaannnnn PART II

LOST WORLD OF TAMBUN | hujannnnn oh hujaannnnn












selepas dipaksa keluaq, teyak lagi si aara tu, jadi buah akhirnya kat kolam paling depan tu pulak (X___x)

 (gambaq ni ada kat instagram)

kakak dah pucat lesi, bibirpun dah jadi biru. Adik bertenagaaaa sangat~

kami paksa keluaq, sebab banyak lagi aktiviti yang tak dibuat~ zoo belakang lagi, naik ketapi, nak pi tempat yang bes kat belakang sana, tapi lapaqqq sangat ni

dah pukui 2 lebih kurang baru si aara ok bila umpan dengan ketapi tu~

kami bawak pi makan kat fudcourt dalam tu, dia takmau duduk, bebai (merajuk)

duk berdiri ngadap kolammmm lagi (T____T)

beli ais kacang baru mau makan, nasik makan sikittt ja.... muka letih (baru nampak letih) haha

tiba-tiba................................

h.u.j.a.n

hujan turun dengan lebatttttnya


jadi ketapi ada pulakkkk pukui 4~ Nak pi bagi makan haiwan pun xboleh... tapi lepas kami merayu jugak nak naik ketapi, dapat jugak la naikkkk~

tempat bagi makan haiwan, rumah hantu, semuaaa tu boleh tengok dari atas ketapi tu ja la dah ujannnn~

anak-anak dah letih, maktokpun dah letih, jadi dalam pukui3 macam tu, kami amik keputusan untuk balik ja~ keluaq tu, singgah solat dan tukaq baju terus gerakkk balik

kami sampai kat sungai petani dalam pukui 6 lebih, bajet solat kat gurun, jadi tengok awai lagi, singgah sat popular kat centre square, ingat nak carik buku babah (undang-undang) ngan buku mama (trio sentap tu)

tapi dukacitanya.... tadokkkk (T____T)




Muka mangkit tiduq~ hohoho



then singgah beli beli makan lapik perut kat gurun, ingat nak pi bungkuih makanan kat kola perlis (^___^) hoho

jadi teruskan perjalanan, sampai perlis lebih kurang pukui 9.30malam, lajakk pi kola perlis tempah makanan

tempah makanan

makanan

ma

ka

nan

.

.

.

.

.

.

.

pukui11 makanan tak nampak rupaaaa lagi~esok qeja (T_____T)

.

.

.

qeja uiiiii~~~~ (X____x)

qejaaaaaa

kui11.30 baru dapat makanan, nak balik umah, nak makan lagi~ bahagiaaaaaanyaaa

duk nampak bantaiiii dah pun

tapi babah beli banyakkk sangat~

balik sampai kui12lebih, prepare pinggan, hidang, makan lah kami macammmm mangkit makan sahurrrr adanya~ hohohoho

alhamdulillah

alhamdulillah

alhamdulillah

nak ikutkan penatttt sangat, tapi tengok anak-anak hepi, hilangggg semua penat (T___T)

tq Allah, bagi kesempatan berjalan macam ni

huhu


orang suruh SENYUM, dia gigih sangat, tu yang jadi muka gitu~ haha


aara yang sukaaaa bungaaaa. cattttt (^____^)



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

4 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Norma NML Norma NML said...

Bestnya...lama tak bercanda kat theme park mcm tu :)

Nurzakiah Hanum Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Mummydearie Mummydearie said...

Salam singgah!

Comelnya budak berdua ni. Kembar ke atau kakak adik ni? Macam serupa aje.

Tengok gambar-gambar ni terasa macam lama sungguh tak pergi theme park. Lama sungguhlah....

Jari Manis Jari Manis said...

seronoknya lah hai tgk 2 beradik ni main air

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥