Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

28
surat dah ada dalam peti

16#WorDLeSs WeDNesDay


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

28 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

kan.tp knp masih ramai yg buat mcm susah? -,-

Lynn Lynn said...

Sebab bisikan syaitan lagi halus dan tajam...tu yang malas nak solat..yg peliknya dah tak de berselindung kalau tak solat..hmm..camna tu..

nanie nanie said...

mmg x susah tapi untuk tetapkan hati untuk melakukannya tu yang pyh betul x? klau salah betulkan ok... jom join http://eira shamiera.blogspot.com/2012/05/giveaway-blog-ohsemm-by-eira-shamiera.html

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

muhasabah diri sekali lagi..
mungkin bisikan syaitan lagi kuat dari iman di dada kot.. huhuhu..

pena rozie pena rozie said...

bisikan syaitan tu la yg jadi malas... mintak la jauh....

Haryati::Faizal Haryati::Faizal said...

kiut la kartun tu...
senang je nak solat, tp bergantung pada diri masing2 la...samada nak atau tak nak! betul tak? hasutannnn byk sgt....

Kakzakie Kakzakie said...

Makan nasi sepinggan pun lagi lama ye Is...

9n0L4 9n0L4 said...

comel. rase macam dah tengok tapi tak ingat kat mane. bukan kat sini ke? huhu.

Rahmah Ram Ram Rahmah Ram Ram said...

assalmmualaikum...

comel sungguh kartun tu...

sis balas singgahan ...salam kenal dan follow ye.

Yana Libra Yana Libra said...

setuju~~

takde la susah sangat pun..kalau travelling siap boleh jamak lagi~ :)

Nyue Nyue said...

cute kartun....depend ats rs tanggungjwb diri...hurm

fifi fifi said...

betul2.. Allah bagi setahun 365 hari = 8760jam = 525,600minit..

solat sehari 5x darab dengan 6minit(kiraan is) = 30minit sehari..

30minit x 365 = 10,950minit

tengok.. Allah bagi 525,600minit.. Allah mintak 10,950 minit je untuk solat. Allah..... sayangnye DIA pade kite.. jangan tinggal solat.. tande syukur kite dengan nikmatNYA..

tu baru nikmat mase.. nikmat lain???

Nini D.. Nini D.. said...

yang paling mudah tu la yang paling SUSAH diaorg nak buat :)

Rafflesia™ Rafflesia™ said...

walaupun sekejap, tapi bisikan syaitan lagi kuat. kekadang lengah2kan solat. hurmmm muhasabah diri di sini.. @_@ kuatkanlah iman hambaMU ini ya Allah...

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

hehehe kiut ja katun nye :)

si kiut lavender si kiut lavender said...

ye2...
tapi menda tuh jadik susah bila byk sgt bisikkan syaitan..

yang penting hati kena kuat bru xmudah goyah..:D

khairul khairul said...

tp ramai yg anggap berat kan


sapa kata org Perlis x dak keta yg hebat ?..meh klik sini.http://gilamodified.blogspot.com/2012/05/sapa-kata-org-perlis-x-dak-keta-power.html

khairul khairul said...

tp ramai yg anggap berat kan


sapa kata org Perlis x dak keta yg hebat ?..meh klik sini.http://gilamodified.blogspot.com/2012/05/sapa-kata-org-perlis-x-dak-keta-power.html

fizafantagirO fizafantagirO said...

kan .. senang je.. jom solat :)
salam kenal :) done follow u^^

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

senang je solat...kan kan..comel krtun..hihi..tenang hati bila solat;)

kay_are kay_are said...

soalan paling femes pas dah solat.. "eh cepatnye solat?" <-- dah tau cepat taknak lak wat kan.. -_-

past: kekadang out gak T__T

Angah Angah said...

pompuan kalo tak solat, alasannye sebab susah nak buang make-up kt muka huhuuuhu...

Deru Ombak Deru Ombak said...

Betul2 tu Iss..

6 minit tu yang sungguh liat nak di kerjakan oleh sesetengah hambaNYA.

SaddLone SaddLone said...

em..emm...aaaa

kakcik kakcik said...

Yang tak susah itulah yang orang berat nak buat... :(

SumeSakan SumeSakan said...

x susah tapi di ambil ringan kan?padahal ni tiang ugama....kan?

fieda fieda said...

tu la..susah nak kata mende yg sng dibuat jadi susah..peringatan utk diri sdiri dan anak2..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ ✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

peringatan unt kita semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥