Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

19
surat dah ada dalam peti

oh no!!!

Salam sayang semuanya, lama tak update, puan eeiyss duk kira-kira, last update, rabu witu. gambaq manik banyak-banyak tu... kalau sapa tak tengok lagi, leh kelik SINI. Ramai yang tak berani teka sebab takut puan eeiys kecik ati kot.. haha...

Maklumla puan eeiyss buat tak cantik macam peserta yang len ( masa tak cukup sebenaqnya, dalam masa satu hari nak siapkan semua, mang tergeliat pinggang ngan tangan... <<<--- ayat bela diri.. haha!) puan eeiyss punya no 22 tu oke.. hehe
Khamis, Jumaat, Sabtu, Ahad macam-macam aktiviti yang dilakukan, tapi sayang seribu kali sayang sebab atas sedikit kelalaian puan eeiyss habissssss semua gambaq terdelete tak sampai satu saat... tedia! Punyala semangat amik gambaq nak share ngan kengkawan blogger ni kan, tapi puan eeiyss duk main-main ngan henpon pastu duk ingat nak delete gambaq mana yang tak bekenan, last2 tertekan delete all... sekian

Jumaat witu mengekoq incik suami pi loq staq ( ikut incik suami ke alor star ) dia ada urusan, tapi puan eeiyss ikut jugak sebab saja ngengada.. haha... isi buku keluaq masuk pejabat urusan peribadi tu, truih ikut, hohohoh... ( dapat makan mekdi.. yey! perlis takdak mekdi oke )

[ G A M B A Q ]
*sepatutnya ada gambaq kat mekdi ngan incik suami.. tapi dah terdelete...maka tinggaila tulisan ni sahaja *

Hari sabtu pulak  ada nuri umah kawan incik suami a.k.a incik arif, punya la posing sana, posing sini tapi.... (sila baca [ G A M B A Q ] dan ayat dibawah gambaq tu... ayat tukar sket jadi 'sepatutnya ada gambaq kat nuri kawen kawan incik arif... tapi bla bla bla.... uhuk3)

Petang tu dapat mungeeeeee! punya la snap bebanyak... tapi yang tu pun sila baca ayat sebagaimana di atas. tapi puan eeiyss sempat uplod ke facebook dan terselamatla beberapa keping... yang ni ada gambaq.. sila lihat di bawah (^___^)

v
v
v
v
v
v
v

bunga ros... huk3.. terharu (untuk hari ibu... puan eeiyss dah jadi seorang ibu, Subhanallah, macam tak percayakan....Allah... Allah...)

coklat!!! tq babah ( panggilan manja untuk incik hubby selain incik arif! haha)

siMerah+bunga+susu untuk siMERAH

Ahad pulak pi Padang Besaq, kat perlis la.... saja jenjalan cuci mata. Penat jugak berjalan, sampai tertidur siMERAH kat atas gendongan babah dia... tetiba, incik suami sakit perut lak, gendongan terpaksa bertukar tangan, sebab letih sangat kot, siMerah tak terjaga langsung. Bila dekat-dekat kami nak balik, baru dia terjaga.

Langut ( pandang ke atas ) tengok atas, tenung je muka puan eeiyss, senyum! yaALLAH... tatau cana nak gambaqkan perasaan puan eeiyss tika itu... terharu, gembira dll. Inilah anugerah Allah yang terhebat, amanah yang perlu dipikul bersama incik suami...

p/s: sempat puan eeiyss snap gambaq siMerah waktu dia tenung puan eeiyss...

siMERAH Humaira ( Nur 'Aisya Humaira binti Mohd Arif Fazdilah)


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

19 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

AdaM Hawa AdaM Hawa said...

sonok ya puan.. dapat bunga.. selamat hari ibu..

khairul khairul said...

alahai comelnya..bila la abg nk ada anak kecik lg nih hehe

Kakzakie Kakzakie said...

Syukur diberi peluang utk menjadi ibu... Tanggung-jawab kita kenalah lakukan dgn terbaik yg kita mampu Is...

Aine Ainun Aine Ainun said...

eissss...nk komen tp x laratla nk taip...

tumpng hepi=))))))

lain kali saya singgah komen panjang2...

Angah Angah said...

Selamat Hari Ibu Puan Eiss...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Selamat hari ibu....sronoknya dapat bunga cekelat...rietta pown cdg nk trun padang besar...nk beli barang sket...

si kiut lavender si kiut lavender said...

selamat hari ibu..hihi..

lamabat wish deyh

dan si merah...dia makin 'merah' kini...hehehehe

fifi fifi said...

comelnye merah.. cair acik fifi kat sini..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

myra!;)

LYAfrina LYAfrina said...

alahai..seweetnyer.. syoknyer dpt bunga..

Nieza Nieza said...

Alhamdulillah diatas peluang utk menjadi seorang ibu...harap akak pun ada peluang juga satu hari nanti.InsyaAllah. suka tgk si merah humaira yg comel:)

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

waa seronok nya.. selamat hari ibu :)

9n0L4 9n0L4 said...

kiutttttttttttt nye. mesti ibu die pun kiut. ;)

Yana Libra Yana Libra said...

wah...bestnye dapat bunga...hehe~

selamat hari ibu ye~~ :)

kay_are kay_are said...

asyik jenjalan je.. best betul.. err. ingat burung nuri tadi.. kenduri rupenye.. ish ish.. comel anak tu.. ^^

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Eeiyss,

Geramnye tgk si merah ni....Nak cium skrg jgk! Book utk abg Iman boleh...?? ngeee...hehehe :)))

Selamat Hari Ibu! Untungnye dia dpt bunga & coklat dr yg tersayang... Akak dpt periuk je...hahaha :D

Deru Ombak Deru Ombak said...

Assalamualaikum Is..

Puas berjalan ya..
Comel sungguh si merah.. :)

Selamat hari ibu ya Is..

SumeSakan SumeSakan said...

alahai bestnya dapat bunga...tenungan si merah tuh mmg cute...comel2...hehehe

ciksukaberangan ciksukaberangan said...

Seronoknya ada baby! Huhu. Comelnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥