Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

11
surat dah ada dalam peti

Akta Keterangan (Pindaan) 2012 Berkuatkuasa Mulai Esok – 1 Jun 2012

Terbaca kat fb tadi... uish...



then, puan is terus terjah ke Parlimen... jumpa yang ni...


betui kah? kalau betui... bloggers semua kena amik tau ni.. apa pendapat anda?

keterangan lanjut: di Parlimen Malaysia

UPDATE : 01 JUN 2012 (10 A.M)


terbaca status di fb ustaz hasrizal (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

11 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

BERT BERT said...

wah siap ada akta tu.. yela skang ni rmai blogger main bantai je tulis ape yg diorg nak kan... gud sharing sis

Kancilbiru Kancilbiru said...

kena lebih berhati2 la dalam penulisan lepas ni...

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

kena lebih berhati2 selepas ini....
tapi kalau terlupa...mcm mana..? huhuhuuu

Liza @ Adzriel AB Liza @ Adzriel AB said...

jaga password.. takut ada yg hack

Yana Libra Yana Libra said...

dari mana sumber ni? tak pernah dengar lagi setakat ni..huhu~

Angah Angah said...

baguslah ada akta ni, tak de la org tak bertanggungjawab mengepos benda yg merapu-rapu...

Hanih Borhan Hanih Borhan said...

Strict sangat pun susah...hmm

Haryati::Faizal Haryati::Faizal said...

kdg kala ada baiknya gak ada akta ni atleast ada garis panduan yg perlu diikuti dan benda ni gak bley elakkan dr fitnah2 yang makin berleluasa kat alam maya ni.

Hanif Hanif said...

kena check semua komen sebelum publish..heheheheheh
Macam best ajer aku cakap ...
semua rakan blogger aku semua best2..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kna hati2 la ye..huhu

nanie nanie said...

hmmm.....macam2 no...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥