Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

40
surat dah ada dalam peti

siMERAH yang OREN


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

40 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

pengisah pengisah said...

wah kecil2 dah bisa nyeti mobil nieh

halak kita halak kita said...

krennn tu photo

si kiut lavender si kiut lavender said...

wah...serba oren...likelikelike

Cik Penguin_Solehah Cik Penguin_Solehah said...

comelnya^_^

fifi fifi said...

subhanallah.. comelnye.. cerdik pulak tu..

AdaM Hawa AdaM Hawa said...

alahainya.. comelnya kamu mairah..

Nini D.. Nini D.. said...

orengnyerr....

nanie nanie said...

nak p bukit merah ka??? hehehehe....

sitiezahim sitiezahim said...

comellll...hihihi

lieynanilaz lieynanilaz said...

alolo...comel!!.

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

comel2.. :-)
baik2 bawak kete :)

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

comelnye~ cute sgt2~

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

hai humaira =)

fifi fifi said...

nak cakap lagi sekali.. merah sangat COMELLLLL...

Hanif Hanif said...

kecik2 dah ajau memandu..ada potensi jadi drifter terkenal ni..hahahhaha.
Gaya dah ada....
Support Me By Daily Voting me for Blogger Of The Year

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

cuteny....huhuhu...teringin nak dokung.,,

Woofer Storm Woofer Storm said...

kecil2 dah ajar drive ea?hehehe

#salam kenal dan follow sini^^

Aine Ainun Aine Ainun said...

makin cumil dier====))))

kiss sikit...=)

khairul khairul said...

x sabar nk pgg streng yer

aReLaN aReLaN said...

alahai...comey nya dia.

Ummi Iman Ummi Iman said...

comelnya.. mancung hidung dia..

Jendela Hati Jendela Hati said...

sukanya diaaaa... nak drive gi mana tu baby?

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

comelnye..ceria bila pkai wrna tu;)

Nieza Nieza said...

alahai comelnya..geram tgk:)

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

comelnya...

Hanis Azla Hanis Azla said...

comelnya dia.. geram dengan pipi dia.. klu dapat cium2 best tu..

Kakzakie Kakzakie said...

Montelnya Umairah... pipi dia tu yg buat org geram..

eira eixora eira eixora said...

salam singgah kembali, saya da follow blog awak =)

eira eixora eira eixora said...

salam singgah kembali, saya da follow blog awak =)

SumeSakan SumeSakan said...

ahahaha...si merah dah tukar oren...bam2 nya pipi dia...geram aih....hehehehe

Aine Ainun Aine Ainun said...

eisss cari entry ea?
hehe, mmg xde eiss..
kandungan masih baru, x brani nk cakap..tp sebaiknya saya jaga, semoga sihat 9bulan dengan izin Allah.. insyaalllah=))

kay_are kay_are said...

ade harapan nak jadi racer besar nanti ni.. ^^

kaishin kaishin said...

mairah nak g mana tu..hati2 memandu eh hehe

LYAfrina LYAfrina said...

alahai,,comelnyer....sedondon baju n hairband,,,

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam eeyiss,

Cubit sikit si merah in oren tu! Geramnyeeee.... Rasa nak tarik idung die tu! grrrr...

adan adan said...

comel.. ^__^

Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM said...

ollolo tomeynye dia nak drive.....suka dia..

salam singgah n follow sini

dr,
afasz.blogspot.com

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

sunyinya blog nie...hehehe...

Lynn Lynn said...

alahai..syoknya tengok dia tu..gebu..tembam..cute sangat..

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

hamboi die..nak pi mane tu?huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥