Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

10
surat dah ada dalam peti

pepel polka dot pulak... ohoiiiii!

hohohohohohoho (gelak dulu...)
petang ni...bila bukak blog jadi... "ish! boring sangat aih warna ni!"
haha

duk tak duk atau dengan kata lainnya, sit not sit ( oh my english!) tengat nak tukaq bekgraun blog.. warna blog lama masihhhhh dalam ingatan, tapi pejam mata, kita mengubah paradigma diri untuk lebih maju ke hadapan! chewah! 

puan eeiyss rasa, pepel is such a beautifullll colour... nice.. asyik pink je kan, siMerah Humairapun nak termuntah sebab semua barang dia kebanyakannya warna pink! oh no~


Kalau semua perasan jugak puan eeiyss kemaskini bloglist kat sebelah tu (^___^)

terbahagi kepada 4 bahagian, abaikan bahagian [ siapa rajin update? ] tu...bahagian blog puan eeiyss ngan incik hubby, tapi dia dah lamaaaaaaaaaaaaaaa xhupdate.. hahai! bahagian pertama [bloglist special] tu, mang puan eeiyss khaskan untuk mereka yang komen terbanyak kat blog puan eeiyss... top17 (^___^)

sangat berterima kasih kerana sudi memeriahkan blog puan eeiyss... satu penghargaan buat mereka


bahagian kedua, [virtual world], mereka jugak rajin datang blog puan eeiyss dan komen, cuma jumlah komen mereka masih tidak mampu memecahkan rekod bloglist special... puan eeiyss suka ke blog mereka dan membaca pengalaman mereka.. mereka adalah insan2 hebat (^___^)


bahagian ketiga, [real life], mereka adalah sahabat2, teman2 puan eeiyss yang blajaq sekali, bekerja sekali dll, yang puan eeiyss bersua muka dah dengan mereka semua, teman-teman rapat la ni... mereka jugak adalah tulang blakang untuk blog puan eeiyss.. terima kasih (^___^)


dan lasssst sekali, [update], ni blog2 retiss yang puan eeiyss ikut.. kekekeke (^___^) baca ja kekadang, tau dah, depa orang fofular, musti xleh nak jejakpun kat blog puan eeiyss ni (^___^) puan eeiyss adalah silent readers mereka, sesekali tinggai jugak komen (^___^) hohohohoho


bukan takat blog yang tersenarai sahaja, sesiapapun yang sudi singgah dan tinggaikan komen di blog puan eeiyss, anda semua adalah nadi blog ni.. tengkiu!!! (^___^)

SALAM SAYANG UNTUK SEMUA!


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

10 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Aine Ainun Aine Ainun said...

lama x jenguk eiss kat sini=)))
makin berseri wajah polka dot..=)

Deru Ombak Deru Ombak said...

Assalamualaikum Iss..

Alahaii.. Ibu tua mcm kakya ni bila di kenang Dan di hargai, amatlah terharu rasanya. Tq Iss..

Ummi Iman Ummi Iman said...

Askm. Takde pun blog akak hehe.. Gurau je.. Cantik background baru. Suka

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

Trima Kasih letak rietta dalam bloglist baru...terharu dok dalam list special....huhuhu....thanks....

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Is,

Akak pun suka kaler pepel! Dulu kawin ms reception umah akak kaler pepel.. Sb hubby xmo kaler pink...wakakakaka! ;)))

Frust sikit sb akak jarang drop komen kat sini... Tak terkejar nak beat dorang2 tu sume Is....huk3... Tp xpe... Humairah tetap dlm ingatan...hehehe..pulak daaa ;)))

Thanks ye bloglisted kan blog akak yg xseberapa tu...huhuuu... terharu ni...

Salam sayang dr akak juga & tak lupa buat dak tecik merah...muah...muah..muah... geram budak tembam tu! :)

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

aaaaa~~~~~~~~~~~
thank you kak eis, nama saya ada dlaam bloglist spesial..auww..terharu banget! :')

Deru Ombak Deru Ombak said...

Assalamualaikum Iss..
Pastel pepel.. Sweet!

Baby dah mula mkn solid eh! Iss start dengan apa?

Psst. Tq kerana tersenarai dalam bloglist Iss. Appreciate that. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

purple comel!:-) alamak..line dila romantik sgt..xleh buka bloglist tu..nk terjah kwn br;-)

nanie nanie said...

lega tgk warna purple :)my feverete kaler...ahaks!!!!

Angah Angah said...

amboiiii rajin mencantikkan blog nampak...tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥