Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

18
surat dah ada dalam peti

Upsssss... tertito pulak

Salam untuk semua sahabat bloggers yang sudi tinggaikan komen, terima kasih, puan eeiyss akan berlari ke blog semua teman lepas ni, insyaALLAH. Baru petang ni berkesempatan untuk menaik sepatah dua kata, mencari-cari masa yang sangat suntuk ini, akhirnya bertemu jua...

Babah Humaira baru bertolak ke KL, esok meeting kat sana, meninggaikan puan eeiyss dengan maktok dan siMERAH Humaira terkebeli-kebil... keh3

Meeting mengejut, baru tau tangahari tadi, petang ni terus bertolak... uhuk2 

Pagi tadi bukak peti ais nampak koko radix dalam gelas besau, baru tengat! Ya Allah, semalam duk mengada-ngada ngan incik hubby a.k.a babah humaira nak minum koko radix banyak-banyak... saja ja nak bermanja-manja.. hahaha!



Tak sedar pulak boleh tertido, dari puan eeiyss terbaring ngan SiMerah Humaira kat tengah rumah, tatau la bila berjalan masuk bilik, siMERAH Humaira pun elok je dah duk atas katil dia, letih sungguh... Apa yang diletihkan sangat tu pun tatau la... aduhaiiiii~

So pagi ni melayan koko radix sejuk-sejuk dari peti ais dan bermula sebuah aktiviti ketat...letih, japgi nak gerak ke rumah kawan baik yang mengadakan sedikit kenduri, kenduri apa pun tak sempat nak tanya... 

Untuk semua yang tak pernah minum, koko radix sangat sedap! kalau dibancuh oleh suami terchenta,.. kih3 (^___^) babai



p/s: ingatkan babah ( panggilan manja untuk  mrhuhhby selain dari incik arif! haha) tak bancuh, rupanya dia bancuh... alahai.. terima kasih abang! take care  ye, moga dipelihara Allah sepanjang perjalanan pergi dan balik, amin.... dah mula rasa rindu walau baru beberapa saat babah meninggaikan laman rumah kita... uhuk3 (T____T) (saja wat terok.. hahaha!)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

18 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Angah Angah said...

salam sis...

Yana Libra Yana Libra said...

alahai~~

bestnye.... :)

jgn sedih2 ye~~

khairul khairul said...

produk terbaru Radix ker nie?

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila prnh mnum radix yg merah tu..trus dmam pning kpala..sensitive dgn kopi..huhu,,

insan insan said...

salam kenal makasih kunjungannya..:)

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye.. selamat berkopi radix :-)
semoga perjalanan org yg tersayang selamat :-)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye...siap buatkn smpan dlm peti sjuk....rietta pernah mnum dlu...tapi yg rieta beli dia smpan dlm kotak....

ogyep yummy mellow ogyep yummy mellow said...

meh sini secawan... panas punya ya..

Hanif Hanif said...

sayangnya dia kat dia..heheheh
Daily voting me for blogger of the year

EruzuLiyana EruzuLiyana said...

kita takde suami nak tolong bancuhkan. suruh mak boleh? hehe

fifi fifi said...

bestnye koko radix.. tetambah minum panas2 time sejuk2 ni.. kat sini ade milo.. terase nak bancuh milo pulak..

p/s--> is nanti fifi linkkan part 1 - par 4 kat part 5 final tu.. thanks sudi bace..

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Eeiyss,

So sweet ur hubby! Sgt jeles dgn hubby die yg rajin & baik hati buatkan air utk die... Jaga suami baik2 ye & awak sgt beruntung! Kisses & hugs utk merah jgk tau! :)))

SumeSakan SumeSakan said...

hahaha pn. eeiyss yg tu sudah semestinya...kalau en. hubby yg buat sume sedap...ekekekeke...sebenarnya sedap kita x yah buat kan?hehehehe

Lynn Lynn said...

kena dukunglah tu ek..hehehehhe...baru sekejap dah rindu..inikan saya dah seminggu dah nie..huhuhu

Cik Penguin_Solehah Cik Penguin_Solehah said...

mamak,kopi radix satu,eh salah orang lah pulak=P

kaishin kaishin said...

selalu minum kopi radix je ^_^

NOOR FATIN NOOR FATIN said...

xpenah lg cuba kopi radix agaknya. huhu

Izan Ishak Izan Ishak said...

wahhh...bestnya layan koko radix sejuk! izan pun skrg ni dok suka minum air sejuk2 je. tak taulah napa...

hmmm..camnilah kalau isteri yg ditinggalkan. baru bape saat pun dah rindu2 kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥