Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

37
surat dah ada dalam peti

sapa suka manik??? hohoho

hehehehehe.. 
(gelak dulu yang penting...haha)
wordless yang ada word lagiks... 7&8may, puan eeiyss ke bengkel jahitan manik... dah leh amik tempahan dah kot... terel dah.. chewah! hahahah... cer teka, yang mana satu gamaknya hasil tangan puan eeiyss??? hohohoooho

beads 1

beads 2

beads 3

beads 4

beads 5
beads 6
beads 7
beads 8
beads 9
beads 10
beads 11
beads 12
beads 13
beads 14
beads 15
beads 16
beads 17
beads 18
beads 19
beads 20
beads 21
beads 22
beads 23
beads 24
bengkel lanjutan... witu basic je (^____^)hohohooho.. best!
Anjuran Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara Negeri Perlis
Selain nak cukupkan 7hari berkursus, leh jana pendapatan sampingan.. keh3 ( bajet kreativ sangatla tu si eeiyss tu... hohohoho)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

37 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

WarnaMu Pelangi WarnaMu Pelangi said...

Assalamualaikum Iss..

Sihat? Lama sungguh rasanya kakya tak ziarah Iss..
Pagi ni tengok2 Ada sulaman manik yang cantik.

:)

LYAfrina LYAfrina said...

wah..cun2nyer... bju raya thn ni mmg nak jahit manik.. tp xtau la reti ke tak..tp ttp nk try,,,

ada bengkel khas ni.. x rugi kalo y bdekatan join..blh tmbah pndapatan bila dh pndai

Yana Libra Yana Libra said...

semua cantik2..nak blaka jugak~~

watlah tutorial kat blog..hehe~ :p

p/s:yg no. 6 tu ke akak wat?? huhu~~

Kakzakie Kakzakie said...

Betul Is... kalau dah pandai memang boleh jana pendapatan tapi mata agak peritlah kalau selalu buat - jenuh nak siapkan sepasang pun...

SumeSakan SumeSakan said...

wahhh sume cantik2...baju sapa sume nih?leh tambah pendapatan lah lpas nih...hehehehe

Saya Disini Saya Disini said...

eh..cntiknye...kreatif betul la..

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

cantek2 semua jahitan tuh~
kalo betol2 buat..leh jana pendapatan dengan jahit manik nih kan~

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik nye..
dah boleh oder la kursus dah abis ni..
mesti mendapat sambutan hangat klu mcm ni :)

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Eeiyss,

Wow! Superb! Cantiknye... Skrg ni mcm jd trend pulak beading2 ni kan... Rasa nak belajar jugaklah buat... tp mcmlah rajin...hik3... Rajin hang ni eeiyss :)))

Nini D.. Nini D.. said...

wah,meriah!

nanie nanie said...

nak teka gak la...yg no 22 tu betui dak?? dapat hadiah x klau teka betui? :)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

chantek...semua pown chantek...rietta pown amek tempahan juga...tp xbyk lew...mna yg terdaya jew...biasanya jam taim raya ngn knduri kawen...

Hanis Azla Hanis Azla said...

wah.. lepas ni dah boleh buat butik dah ni.. sgt cantik dan kemas.. berbakat sungguh.. kemahiran pun dah ada.. bagusnya..

eh..eh.. ada novel TFT masuk gambar jugaklah.. he..he..

9n0L4 9n0L4 said...

canteknyeeeee. boleh jual ni. suke yg sempoi aje. ;)

Hanif Hanif said...

Boleh buat giveaway ni kasi kat aku ni ...hehehhehe
Cantik!!!

Support me by daily voting me for blogger of the year

aReLaN aReLaN said...

wow...memang cantik la sume tu.rajin betul gi bengkel pe sume tu.huhu

Woofer Storm Woofer Storm said...

cantik..kelebihan anda mgkn disni..thniah^^

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

cantiknya

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

ingin mengetahui jawapan wordless wednesday semalam...jom singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/jawapan-wordless-wednesday-37.html

teha teha said...

no 22 tu paling cantik ! :)

fifi fifi said...

fifi dulu baju kawen, fifi jahit manik sendiri.. :) syokk...

p/s--> tak boleh merap husband da sebab die balik pkl 6.20.. fifi balik pukul 5.. naye nak tunggu 2jam kat ofis.. terpakse berdikari..

ogyep yummy mellow ogyep yummy mellow said...

Boleh le amik tempahan nanti ya... untuk hari raya...

Miss Butterfly Miss Butterfly said...

wahhh... belajar menjahit ea... huhuh

Aine Ainun Aine Ainun said...

wah...bestnya eisss...
aritu pun saya baru belajar basic eisss,...

excited nk blajar lagi..

mana satu eiss punye ni?? xdapek la nk teka, sume cantik=))

Cik Penguin_Solehah Cik Penguin_Solehah said...

wah awesome,jelesnya.. Suka sangat tengok beads semua tu=)

Nieza Nieza said...

semuanya cantikx2..boleh akak tempah tak?..hehe

Masya Masya said...

cantikkknya..... terpegun tgk...

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

kak eeis...sorry lama tak blogwalking kat sini..:)

maszmadi maszmadi said...

sume cantik2, mana satu is punye yerk..

erm, masz kenal tenaga pengajar tu, usahawan kami tu, kami panggil kak ros.. hehe

Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM said...

cantik la...kalau upah manik kat lenagn brapa ek harga dia? awk tahu tak mana2 leh wat tempaha? tp kalau leh area bangi /kajang/putrajaya selangor la

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

ingatkan nak bukak blogshop..ehehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Semua cntik...xreti nk teka...hihi...dila pun gilerkn mnik...suka wat mnik tabur kt lengan bju. ..ni cantik lg...leh ler tmpah nnti kt kak is...hihi

lieynanilaz lieynanilaz said...

nak jahit manik memerlukan kesabaran dan ketelitian..teruskan berkurusus nanti boleh buka kedai..

si kiut lavender si kiut lavender said...

amboi byknya..

ok2..semua kak is buat...heheh..

baju raya t leh pos kat kak is utk dibuat manik..:D

kay_are kay_are said...

cantik memang cantik.. tapi nak buat die mesti macam susah gile tak ingat nye kan.. @.@

ciksukaberangan ciksukaberangan said...

Lawa la semua. Huhu

Izan Ishak Izan Ishak said...

semuanya cantik2 belaka! mmg dah boleh amik tempahan lah pasni ye.

izan suka beads2 ni... tapi nak buat sendiri mmg tak reti lah... kalau kakak izan yg no 4 tu mmg kretip bab2 gini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (12) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥