Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

26
surat dah ada dalam peti

14#WorDLeSs WeDNesDay

sebelum terlewat!!!! wordless kali ni ialah!!!
(ini adalah entri kalut di waktu petang)hohohohohohoho





Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

26 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Aine Ainun Aine Ainun said...

mcm menarik je...
eiss buat ke??

Yana Libra Yana Libra said...

wah..siap ada buku panduan ye??

khairul khairul said...

ttg apa tu

teha teha said...

rajin nyee :)

|| NaFiRaa || || NaFiRaa || said...

buat sendirik ek?? bagusnye~

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is.. Baby dah boleh mkn liquid ya.. :)

Cik Penguin_Solehah Cik Penguin_Solehah said...

nak baca!!=p

Marya Yusof Marya Yusof said...

As salam Eeiyss,

Wow, nnt leh jd book's author ttg makanan awal bayi ni! Great! :)

nanie nanie said...

dah try masak ka? camna merah makan x?

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

wah....ibu yang prihatin...rietta blom ada bby lg...dah ada nnti rietta mnta ngan iess satu salinan yea...hehehe....

9n0L4 9n0L4 said...

wah wah. ade buat buku eh. bagusnye. ;)

SumeSakan SumeSakan said...

wahh siap buat buku pandua bagai...nka isi dalam sekali...hehehehehe

Asmara Asmara said...

hi eeiyss, rajinnya dier. baguskan ada usaha sendiri. moga dipermudahkan. InsyaAllah..:)

NOOR FATIN NOOR FATIN said...

waahh panduan yang baguss la! eheh XD

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

atoto..utk baby ^^

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hoho^_^

Nieza Nieza said...

bagusla tu..tak susah mana pun utk buat makanan bayi umur 6bln ni sebab semuanya diblender halus jer. masa akak training nurse dulu akak ada belajar buat makanan ni dan demo pada ibu-ibu yg hamil dan ada anak kecil ni.

ciksukaberangan ciksukaberangan said...

Wah. Buat buku sendiri! Huhu

EruzuLiyana EruzuLiyana said...

xda anak lagi :(

Wanie Mj Wanie Mj said...

wahh, siap ada buku panduan. nnti blh la share2. hihii.. baby kaklong w pun dah start makan bubur2. ;D

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

kak eeis..sorry lama da tak singgah sini..saya sekarang jalan blogging..:)

si kiut lavender si kiut lavender said...

hekhek....dah buku sendirilah..

erk...kita xda anak lagi nih..tggu sepuluh dua puluh tahun lagi kowt..=_=

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

menarik...

maszmadi maszmadi said...

leh arr share apa isi nyer... kan

nanie nanie said...

jom join klau minat.. :) http://amercorner.blogspot.com/2012/05/terasa-nak-buat-giveaway-lagi-lah-tapi.html

Aine Ainun Aine Ainun said...

lama sungguuh x singgah teratak eiss ni...
sihat ka eisss n si merah humaira...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥