Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

28
surat dah ada dalam peti

8#WorDLeSs WeDNesDay



p/s : Wordless rini ada kaitan dengan entri encik suami, hohoho .

..............................................................
UPDATE ! 02:37pm 15 march 2012

Penerangan : pada hari kejadian , selasa malam , afta balik qeja , kitorang singgah kat pasar malam , sampai rumah dah nak dekar pukul7 . Puan eeiyss letih sangat , incik asben tawarkan diri untuk masak , mang dia terel masak , soooo.... sangat gumbira . Menu : Nasi ayam + sup + ayam la opkos . Dia masak kejap ja . Pakarla katakan . hohohoho ! nice !
TQ abang . Juz luv ! muah !

p/s : ada tak yang suke eskrem MAGNUM ? sedapppp (^___^) kelik LIKE
survey tempat hanimun ? Bali adalah yang terbaik (^___^)
nak ke BALI musti kena cantik2 kan ? hhohoho . Jom try Garnier , leh jadi macam LISA . kih3 

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

28 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Amboi biar betul Is... siapa yg masak tu? Hmm.... Arif yg masak ke?

Saya Disini Saya Disini said...

hehe...sape soh jnji kn

insanyz insanyz said...

mesra moga langgeng aminnn .....http://insanicita.blogspot.com

Gen2Merah Gen2Merah said...

hehehehe... kesian abang suami.... ytepaksa tunaikan janji2... masak jgn x masak.. bantu2 isteri kat dapur kan.. ehehe

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..untungla kan..

ecadwinkyasha ecadwinkyasha said...

wahhh.untunglah asben masak.heehee :)

fRaMe+LenSeS fRaMe+LenSeS said...

hihihi. tunang Nadh slu cakap. pas tawen nak suh nadh masak itu la. ini la. ahahaha. suma pasai kawan2 aa dok cita kat dia. huu

nanie nanie said...

hehehe....bertuahnya :)

SumeSakan SumeSakan said...

adoi kenapa hubby dulu x janji mcm ni ntah...hehehehe...

Princess Nusy Princess Nusy said...

hehe..tula janji sgt..same la cm future hubby nusy jgk..xpndai masak xpe...hehe..abesla.. ^^

Princess Nusy Princess Nusy said...

hehe..tula janji sgt..same la cm future hubby nusy jgk..xpndai masak xpe...hehe..abesla.. ^^

Aine Ainun Aine Ainun said...

Eheheheeeeeee...sy tau. En.somi is yg masak rupanya...;)

AriF FaZDiLaH AriF FaZDiLaH said...

ehem...ehem....ehem....

yad'z yad'z said...

hahaha.. alahaii.. takpe larr.. sesekali suami turun dapur.. nak jugak kan rasa air tangan incik suami.. ^^

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

hahaha..serius sweet banget kak!

Hanif Hanif said...

hehehhe...chef terkenal kan semuanya lelaki..so..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..ouh..tuan arif yg masak rupenye nasi ayam tu..hihi...bgus2..skrg pun dila tgh tunggu cik abg masak begedil..buli jap..:P

Aziri Pauzi Aziri Pauzi said...

Isteri BULI suami ??

(O____O)

...

Tapi , kalau si suami tu buat sebab dia syg bini dia, X APA !! PAHALA BANYAK !!

Jgn buat sebab TAKUT BINI dah lew.. kakaka~

totallymejah.blogspot.com

Iffah Afeefah Iffah Afeefah said...

akak sweet sgt

suke2

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

puan is,jom join segmen ni..dila tag..;)
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

hahahaha...kancil sekali sekala memasak...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

so sweet.....encik suami rajin ke dapur....

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

wahhhh mesti sedap nyh kak...

ciksukaberangan ciksukaberangan said...

wahhhhhhh. untungnyeeee ^^

nazirah nazirah said...

wah bestnyee sweet betul nak suruh encik tunang bljr masak la t da kwen bile pnt , bole die mask lak mcm asben akak hee ;)

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

hubby masak apa eiys?

Aziri Pauzi Aziri Pauzi said...

ahahaha~

Yup.. memang camtu la..

As quoted from totallymejah:

Suami , kalau dia masak utk isteri, dgn niat utk tolong beserta ikhlas dgn kaseh sayang, itu sgt2 suweet tahu !

P/s- utk pompuan kat luar yg single tuw, cari la laki yg terer masak macam gua ni.. tak rugi woo~ kalu malas boley mintak laki anda tulung masak..

masak sama2 kat dapor pun suweet tahu.. especially bila ada anak2 tgk..

Kan? thehehe~ jgn buli suami plak..

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

wah..romantik tol la =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥