Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

9
surat dah ada dalam peti

Segmen : Suaikenal | Taaruf | Ice-breaking

Puan is di tag lagi (^___^) oleh dila , syukran ye dear . Tak percaya ? boleh tengok bukti ni . Hohoho


Dengan senyuman tanda ukhwah ni , bismillahirrahmanirrahim .


[kelik image untuk ke belog pemilik segmen]
ana akhukum fil islam , nama diberi : Sanisah binti Sabu @ Hussin
Dilahirkan pada : 26 November 1986 di Hospital Besar Kangar ( sekarang , Hospital Tengku Fauziah a.k.a HTF  jam 7.30 petang 23 Rabiulawal 1407 )
Sekolah Rendah : Sekolah Kebangsaan Oran , Mata Ayer , Perlis ( pernah masuk paper , sekolah cantik tau , hohoho )
Sekolah Menengah : Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (P) , Kangar , Perlis

seterusnya ?

Puan is masuk sat lower 6 sebelum dapat tawaran ke UiTM Merbok , Kedah ( Mula - mula nanges takmau pi . Duk target nak pi UIA gak , huhu . Tapi Allah telah tetapkan puan eeiyss belajaq di situ . Di situ rupanya ada Islam yang sangat indah untuk puan eeiyss dalami lebih - lebih mendalam . Di situ bertemunya sahabat - sahabat yang membimbing puan eeiyss . Di situ juga nama tercipta . ohohohoho ) sangat terkenang~ banyak memori di sana , insyaALLAH . Kekal abadi tersemat di hati hingga ke saat ini .

abis blajaq kat UiTM, tak sempat nak menganggur , dah dapat qeja di sektor swasta ( kat sini jumpa incik asben a.k.a bos yang sangat garang waktu tu : dalam imiginasi liar puan eeiyss : tapi dah tawen , sangat romantik rupanya . hohohohoho ) , dalam duk qeja situ , dapat tawaran kerja dalam sektor awam pulak . Sehingga sekarang , insyaALLAH .

Tu je ta'aruf ringkas . ringkas ke ? hohoh
wallahu ta'ala a'alam . puan eeiyss nak sangat kenai dengan Aine Ainun a.k.a AA


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

9 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Aine Ainun Aine Ainun said...

saya ditag...teruja....

mekasih Eeiyss=)))

senyum sampai telinga...bagusnya kan..dpt kenal is lg detail=)

Gen2Merah Gen2Merah said...

wah bestnya.. jumpa jodoh kat tempat kerja.. hihihi... syuukur kebahagiaan itu dah jadi milik abadi kan..

9n0L4 9n0L4 said...

wahhhhh. terbaik lah is. mekacihhhhh sbb sudi join segmen akak ni. ;)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....sweet jew kenangan lalu....hehehe....

yad'z yad'z said...

owhhh macam tuuu.. baru tauu,, hehehehe.. sweet., =)

khairul khairul said...

best la kan org tagged

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..tq sudi join jgk.:)..ouh..mcm tu...br knal dgn lbih dlm..hihi...sweet gitu knal ngn cik bos rupenye...;)

kay_are kay_are said...

mula2 boss pastu jadi husben.. waah.. ilmu tinggi ni samapi boss pun tertawan.. ape pun moga bahagia hingga akhir hayat =)

icumm icumm said...

Dari segmen yg sama..bru ada masa BW..
Datanglah jenguk2 blog icumm ^^
Tak bagi link segmen ni..sori ye..hehe

http://icumm-icum.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥