Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

20
surat dah ada dalam peti

men are from mars women are from venus

Hari ni 12.03.12 , is dah stat qeja . Wah ! mencabar jugak . bangun pagi2 , sediakan sarapan , pi qeja , balik masak , jaga siMERAH humaira kejap , sekarang dia dah tido ngan maktok dia . Settle melipat baju , iron , kemas rumah , ni baru ada masa jenguk blog yang terchenta . Uhuk3 .

Lama jugak tak sempat Blogwalking ke beloglis yang dikasihi apatah lagi la tempat2 len . huhu . Letih sangat , tapi nak share jugak satu buku yang dah lama is duk ngidam nak baca . since dari sebelum kawen , duk cari tak jumpa , akhirnya ada kat jitra mall .

[ edisi bahasa melayu ]

Buku ni mang bagus untuk pasangan yang dah kawen dan juga yang ada cita2 nak kawen . Wajib baca ! hehe . Walaupun is baru baca kat pengenalan , tapi rasa berkobar2 yang tak terkira dah . semangat ! mang bes tak sangga nih . bagi yang xdak lagi , leh cari di kedai2 buku atau lagi canggeh , ONLINE je (^___^)

p/s : insyaALLAH , ada masa is melawat kamu semua ya ! windu nak baca entri semua sahabat2 blogger , tapi masa masih semput . xcukup napaih . nite !

UPDATE ! 09:37pm 13 march 2012

 is letak kat status FB , kat bawah ni komen2 yang terbaek is dapat (^___^)





Jadi misi sekarang , nak cari buku ni pulak ! hohohoh


(^___~)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

20 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Deru Ombak Deru Ombak said...

Salam Is..
Dah start keja eh...!!! Kakya nak berholiday 10 hari, jumpa lagi Is.. Will be missing u.. Take care tau.. xoxo

anNaqia anNaqia said...

da byk kali tgk buku ni, tp xpenah baca. huhu

aReLaN aReLaN said...

nak jugak buku ni.tak pernah baca pon.hmmm..tapi kalau baca,memang lambat la saya nak habiskan sebab memang dasar pemalas membaca ni.wuuuu

Angah Angah said...

huhuhu..dah lama mood membaca terpadam..

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

wah bagus ni....nnt saya beli satu...

Eima Ari Eima Ari said...

uits..first time tgk buku ni..

nak cari gak laa..=)

Kakzakie Kakzakie said...

Syukurlah dah mula kerja... mula-mula agak busy lama-lama dah biasa Is...

Buku itu kakak tak pernah baca lagi...

Aine Ainun Aine Ainun said...

Da stat keja? Is, selamat bekerja;)

em, mcm best je is buku tu...t sy try cr ye;)

.........cP~ .........cP~ said...

Salam.

Dah start keje.. All the best.Working mother memang busy ye..

Hanif Hanif said...

Wah!!! rajin membaca dan mencari ilmu...

.........cP~ .........cP~ said...

Salam.

All the best. Working mother memang busy ye..

.........cP~ .........cP~ said...

Salam.

All the best. Working mother memang busy ye..

CiK FizA CiK FizA said...

Selamat bekerja ya ! Hee ^^

Ehh~ macam best je buku nie. 1st time nie tgk. nak g carik n beli 2 laa. 1 utk saya, 1 lagi utk ehem ehem. Ngee~ :DD

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

macam best jew...penah juga dgr sal buku nie....tpi belum berkesempatan nak cri ataw baca lagi...sedang menghabiskan sebuah lagi buku....

yad'z yad'z said...

kite belum kawin. tpi kite dah bace. hahahaah...

#slamat bekerja .. =)

Jendela Hati Jendela Hati said...

info yg bagus nie... oh selamat berkeje kembali ye hehe

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

selamat berkerja...thanks for info

Yatie Awang Yatie Awang said...

ibu rumahtangga memang kerja tak pernah abiskan? hehehe

best ke buku tu..

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

datang ke sini lagi...selamat pagi rakan blogger....

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila suka baca bku2 cmni..nk bli jgk la aih..wajib baca k.is kate..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (10) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥