Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

17
surat dah ada dalam peti

myra merajuk !

Alhamdulillah, puan eeiyss dah berjaya menghabiskan 5 hari dalam minggu ni bekerja dengan penuh tekun dan banyak perubahan skop kerja yang puan eeiyss terima, alhamdulillah. Semakin mudah dan insyaALLAH akan ditambahbaik kerja-kerja yang sedia ada. Terima kasih kepada pihak pengurusan yang memudahkan lagi kerja puan eeiyss dipejabat. hmmmm

Ini juga bermakna, sudah seminggu siMerah Humaira duk dengan maktok dia . Dia hepi sangat dengan maktok, tapi dia merajuk dengan puan eeiyss ! huhu

Dengan babahpun punyala sembang tak sangga-sangga ni, bila puan eeiyss menyampuk ja, terus pandang kat lain. Waawawawawa ! lagi puan eeiyss pegang dah nangis, bila babah dia pegang atau maktok dia pegang, ok pulak. huhuhuhu ! 

Biasala, dah 3bulan duk ngan dia since dia lahir, tak pernah tinggalkan. baru-baru ni dah masuk opis, tengaharipun mang tak sempat balik. balik petang je. Balik petang pulak, sempat main kejap, dah uruskan dapur, diri, dll, at las dia dah tertido. huhu... really sory dear. Hari ni mama cuti, esok lagi, kita leh spend time together, insyaALLAH. 

p/s: sangat susah hati, uhuk3




siMERAH Humaira dah bangun dengan senyuman saat entri ni ditulis... hohohoho
bertambah2 senyuman duk tengok kartun mickey tu... (^___^) majuk betui dia semalam, saspen .



Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

17 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Aine Ainun Aine Ainun said...

myra majuk takpe..
jangan Umi die majuk...heheheee=)

Jendela Hati Jendela Hati said...

myra majuk sbb ummi dia dah stat keje huhuk... comeynye dia senyummm

SumeSakan SumeSakan said...

alahai kena tinggai siannya...tp x pe nanti mama dia pujuk kasi hadiah ye...hehehehe

aReLaN aReLaN said...

alahai..comey nya myra.dia sje je majuk tu nak test mama dia.hehehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..comelnya bila bdk2 merajuk..:D

Iffah Afeefah Iffah Afeefah said...

haha siannye umi die

slamat ade babah kan hehe

nazirah nazirah said...

alOlO comelnyeeee hehe takpe ujung minggu ni spend time dgn baby ekh ;)

yad'z yad'z said...

alololo.. dah pandai majuk dah si kecik tu ek... hehehe.. comell ><

Hanif Hanif said...

Merajuk sebab sayang...hehehhe

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

comelnya humaira! :DD

si kiut lavender si kiut lavender said...

anak comey ikut mummynya...hahahha

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

alololo.. comel nyaa dia...
cium dia utk saya.. :)

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..comelnya dia..

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

so sweet tengok myra tenyum....sweet sesangat....

Yayah Nasake Yayah Nasake said...

TAHNIAH... ANDA TELAH DI TAG OLEH SAYA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

kay_are kay_are said...

pandai pulak si baby tu amek time sesuai untuk bangun ye.. bijak2 ^^

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

kecik2 dh pndai majok ek..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥