Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

28
surat dah ada dalam peti

Maaf yang cumil

Sabtu ngan ahad witu tak sempat nak update belog, biasalah, hari cuti untuk myra, hhohoho
incik suami busy kat upis dia, ada program. Rentetan ( betui ka ejaan ni ? ) dari teringatkatanak, puan eeiysspun dapat tempias dia, hohohoho.

bangun pagi dapat ni

yellow + pink roses

dan ni

cute cake

tengs for da lurvly sori, sangat terharu.

cute sory

Dulu dah dapat PINK , 2nd time waktu anniversary dapat MERAH HATI, kali ni upgrade wif 2colour YELLOW-PINK.
(nak tau maksud yang is pernah share dulu, leh kelik link (^____^))

p/s : luv u abang... hhuhu
moga Allah kekalkan cinta ini hingga ke syurga...huhu

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

28 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Kakzakie Kakzakie said...

Romantik juga Arif ni Is... siap ada makna warna bunga-bunga yg diberikan itu...

Tahniah dan selamat hendaknya dari kakak:)

Deru Ombak Deru Ombak said...

Alhamdulillah.. Moga is sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah .. Amin.

Fahz Fahz said...

awesomeeeeeeee.wow romantik sungguh husband n wife nie.fahz suka tgk pasangan yg dah berkahwin romantik2.nampak aman bahagia je..insyaAllah..semoga kekal bahagia ya :)

AdaM Hawa AdaM Hawa said...

romantik gitu.. ;)

Saya Disini Saya Disini said...

besntnye..bertuahnye,,

Masz Sidek Masz Sidek said...

sweetnye... cara minta maaf... ;)

Izan Izan said...

wow.. best nyer.. nak jugak aahhh... ;)

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

so sweet....xpernah dapat munge....huhuhu....

Haryati::Faizal Haryati::Faizal said...

beshnye dia dapat bunge...suke la tue... :-)

Princess Nusy Princess Nusy said...

waaaahh...bestnye..huhu..jelez2! moge bahagia alwayz! hehe.. =)

SumeSakan SumeSakan said...

wahh romantiknya depa....insyaallah...moga bahagia kekal hingga ke syurga...AMINNN

nanie nanie said...

waaa....bestnya dpt bunga...romantik..jeles ni..ahaks!!!

Aine Ainun Aine Ainun said...

Wah...dapat mungeeee,,,

begitulah isteri, sangat bahgia rasanya bila dhargai suami..kan kan kan....

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

waaahhh romantik nyaa :)

Angah Angah said...

walawei sonoknye dapat munga-munga cinta...tahniah ek, semoga sentiasa berbahagai bersama..

Hanif Hanif said...

Wah!! bukan senang cari suamni macamni..serius aku seorang lelaki pun tak mampu dibuat oleh suami anda...tiap2 tahun warna berbeza..detailednya...
I'M Jeles with your husband!!!!

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

wuhuu..cik sengih sorang2..haha

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah!!romantiknye!hehee..last dila dpt bunga time nk ngorat dlu jela..hehe...nk jugak!bak sini sekuntum..:D

yad'z yad'z said...

aaaaaaaaaa.... sweet nyeeeeeeee ><

tersenyum2 saye bace entry nie.. hehee.. saya doakan family sis bahagia selalu.. ^^

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

kena belajar macam nie...

HeNRieTTa JoSe HeNRieTTa JoSe said...

ps....xplan pown nk mam fast food...tpi itu jew yang senang cari kat shopping complexs...

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

waaa...bestnya....^_^

syafiqakarim syafiqakarim said...

oh,ada makna2 nye eh.
huhu..suwittttt

Teenager Housemaid Teenager Housemaid said...

romantik n sweet..:)

Mrs Ariena Mrs Ariena said...

w0w..bestnyer dapat bunge!!romantik sgt!

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

alahai.. romantiknya.. untung akak...

si kiut lavender si kiut lavender said...

alamak....skl jeles teruk nih..heew..:D

MaryaYusof MaryaYusof said...

Wah, bestnye dpt munga... Sungguh romantik...

Yellow & Pink ek... akak pun pernah buat entry ttg the meaning of roses color...

Yellow -melambangkan kegembiraan, kepuasan dan cara yang terbaik untuk meraikan harijadi rakan atau hari yang penting.

Pink -berterima kasih atas sesuatu yang penting. Ia juga bermaksud, untuk menghargai seseorang.

Now I know what ur hubby maksudkan... nice... seorg suami semmgnye perlu menghargai isteri yg telah bersusah payah melahirkan anaknya w/pun kite xmintak...hahaha... untung eeiyss :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥