Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

17
surat dah ada dalam peti

❝Terharunya..ada org komen❞

Pagi tadi saja melawat blog milik incik suami , wah ! dah ada peningkatan dan ada followers . Terus hantaq mesej kat beliau .

❝Babah ! Bl0g babah dah ada perkembangan.. komenpun dah ada ☻❞

beberapa saat lepas tu , incik suami balas .

❝Terharunya..ada org komen❞

happy for him . sebagai langkah permulaan beliau dalam alam penulisan  blog . konsep mudah , kita menulis dan ada orang baca seterusnya komen hasil tulisan kita , itu adalah satu penghargaan buat kita . kita juga lakukan yang sama , membaca hasil tulisan mereka dan memberikan komen atas tulisan mereka . kita juga menghargai mereka yang menulis dengan lelah .




setiap penulisan , berbeza gaya bahasa dan pengalaman . kita luangkan masa membaca , pelbagai info kita peroleh . insyaALLAH . Moga ukhwah yang terjalin indah antara sabahat blogger ini berterusan selamanya . amin . Sama² berkongsi rasa dan pengalaman serta pengetahuan .

kelik banner untuk ziarah blog milik incik suami...hohoh (*tolong promote )
terima kasih wa jazakumullah bagi yang sudi melawat dan meninggalkan komen di blog incik suami . sangat berterima kasih bagi pihak (^___^)

Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

17 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

saya da terjah blog itu.. :)

Shaznina Sofia Shaznina Sofia said...

saya da terjah blog itu.. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hehe...bagus la..nanti lagi semangat dia nak menulis kat blog kan?kongsi cerita kat blog best:D

CheNamNam CheNamNam said...

wahhh somi isteri pon blogger jugak nehh..jangan berebut lappy kat umah sudah yer....:)

Kakzakie Kakzakie said...

Is... kakak dah 2 hari jadi salah sorang pengomen tau dan dah jadi follower pun tak tahu he is your hubby no I wonder dia kata know kakak form your blog hihi....

Angah Angah said...

wahh..cik abang pun ada blog ye...tahniah..

AriF FaZDiLaH AriF FaZDiLaH said...

thanks..sayang..

AriF FaZDiLaH AriF FaZDiLaH said...

thanks sayang

Kancil 8349 Kancil 8349 said...

wah bestnya suami isteri berblog...

Mishter Izwän Mishter Izwän said...

kalau nk org bc blog kita, kita pun kene rajin bc blog orang , sama2 rs pengalaman dan cerita yg nk dikongsi . bru lah blog kita ada warna

Gen2Merah Gen2Merah said...

yaa, sama2 lah kita saling menjalankan ukhuwah silaturrahim sesma kita..

Yana Libra Yana Libra said...

suke ye? hehe~ :)

teha teha said...

terjah2 ! hehe :)

Karukord Jagau's Karukord Jagau's said...

suda singgah...siap polo lg tuuuu ngeh3

yad'z yad'z said...

wahh.. blog incik suami sis tu dah upgrade ek.. dah cun dah.. dah hensem dah. ehhee

Kami Sahabat Pena Kami Sahabat Pena said...

bagus bagus. husban wife ada blog. anak ada jugak lepas ni? hahA

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila dh baca komen tu..tq:)..tu la..skrg tgh rest2n xnk fikir sgt dah,takut tension..huhu..doa je banyak2 kan..insyaAllah ada la tu rezeki dila...
petua dr seorang ustaz kt fb?xpernah dgr setakat ni kt fb?ape dia?bls kt komen dila ek..tq:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥