Terkini dari teratak ❤ sїℱαℚїℝ ◝їlm◡ ツ ❤

32
surat dah ada dalam peti

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening

puan eeiyss telah dijemput oleh miss yaya untuk menyertai segmen beliau . walau banyak segmen puan eeiyss join , yang , yang yang , tapi ni pening² pulak . hehe . macam² la . puan eeiyss cuba sedaya upaya untuk memenuhi undangan tersebut walau agak terlewat . folo ni dan tambah followerz ni bukan sekadar suka² tau . kita harus menunaikan tanggungjawab kita untuk membaca dan melawat belog² yang kita follow tu . setakat ni , puan eeiyss cuba untuk membaca dan melawat belog yang puan eeiyss follow selain dari belog wajib di senarai beloglis puan eeiyss .

kelik banner untuk join (^___^)

tarikh tutup : 18.o3.12

kembali berukhwah lagi... insyaALLAH (^___^)

.......................................................................
update : baru nak setat gerak wini (17mac12) , puan eeiyss dah setat qeja , curi masa myra tido untuk follow anda semua kembali .

DONE ! senarai 1 , senarai 2 , senarai 3 , senarai 4 , senarai 5 , senarai 6 , senarai 7 , senarai 8 , senarai 9 , senarai 10 , senarai 11 , senarai 12 , senarai 13 , ( XBLEH BUKAK DAH BELOG YAYA ) senarai 14 , senarai 15 , next...


Terima kasih daun keladi... sudah baca komenla lagi... sudah komen jangan lupa like n follow belog ni... sama2 berkongsi rasa.... jazakumullahu khoir

32 org sabahat cumil doakan kebahagiaan kami:

Cikgu Ma Cikgu Ma said...

rajinnya...kami banyak kerja...kalo join x dan plak nak balas kunjungan...insyallah, cuti skolah ni bw puas2...hehe

Deru Ombak Deru Ombak said...

Akak salute lah Is.. Rajin sungguh..
Selamat bersegmen...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ ✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

sekarang cuti bersalin 3bulan, leh la bersuka ria . nanti dah masuk qeja - tatau la gena ⎝⓿⏝⓿⎠

aReLaN aReLaN said...

selamat bersegmen.jangan sampai pengsan betul dahla ye.hehehe

O CIKTEDDY O CIKTEDDY said...

rajinnya join bnde2 ni sume..huhu all the best ^__^

Yaya ★ Yaya ★ said...

Thankz join ,

Ini list peserta , Selamat berblogwalking sampai pening .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

shiema sufian shiema sufian said...

Shiema singgah sini, jom follow shiema pulak (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

cikchamilah cikchamilah said...

hai...dr segmen yg sama jugak...
=)

http://manusiahitamputih.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

LiNda LiNda said...

hai awk..singgah dari segmen same

http://langkahlinda.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Soul Lee Hin Soul Lee Hin said...

hye awak! datang dari segmen sama. Sudi datang la blog SoL :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

aynora aynora said...

follow sini...

Pka Rahim Pka Rahim said...

hi! pka dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

terima kasih :)

fairus abu bakar fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

jemput singgah sini

Patrick Star Patrick Star said...

hai! datang dari segmen sama.
rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

Gadis mutiara_Solehah Gadis mutiara_Solehah said...

Dtg dr segmen yang sama^^

http://saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Mr Purple Mr Purple said...

salam=]dri segmen yg same:)
done follow here:)

http://mrpurpleblog.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

❤ cik ieYra ❤ ❤ cik ieYra ❤ said...

terjah sini !!!

da follow awk .
terjah + follow sy ea .

http://storysalawakya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Yong Bai'ah Yong Bai'ah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

do visit me n follow k

Yong Bai'ah Yong Bai'ah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

do visit me n follow k

Yong Bai'ah Yong Bai'ah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

do visit me n follow k

NoorHafiy Budax Lanun NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

WaNa WaHiD WaNa WaHiD said...

alhmdulillah.. akhirnye..dpt jugak dtg sini.. hehehe...

thanx to you sbb singgah blog kte ^_^..

btw.i love the flowers..

peace ya.. ^_^

Operasi Hitam Operasi Hitam said...

follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

apisv2 apisv2 said...

Salam, melawat peserta segmen=)

hit me back ;p

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Miss Yaya ★ Miss Yaya ★ said...

SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

!em@ gurLz !em@ gurLz said...

dr segmen yg sme
done follow ^_^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

rais rais said...

follow blog awk dr segmen yg sma.. hrap sudi follow blog sy
http://iejais2325.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Miey Safie Miey Safie said...

follow dr segmen yg sama

http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

shafiq shafiq said...

singgah balas :DD

Mohd Billy Mohd Billy said...

salam ziarah..dtg dr segmen yg sama :)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

cik atiera cik atiera said...

assalammualaikum !
tyra dari kayangan berkunjung ke teratak si faqir :)
salam ukhwah jgak !

Cik Wani Cik Wani said...

salam,

wani singgah dan follow awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ yang sangat disukai ♥


Get this widget here

♥klik hat sukaaa ja ♥

` (1) ~family xtvt~ (10) ~mAkaN MaLaM~ (4) ~mAkaN pEtAnG~ (3) ~maKAn TenGAHaRi~ (2) ~QeRoJe~ (3) ~sAraPaN pAGi~ (3) aadk's activity (2) aaraIMANI (16) ADNIN (8) Aidilfitri (3) aYAh (6) babah (1) bAby bOotiEs (1) baby sandals (2) banjir (1) beads (1) BeRpaNTang (1) BicAra FiLeM (3) bicara ilmu (11) bisness (2) bLOgwalKinG (1) breastfeeding (1) BuKu dan Diri Ini (2) churp2 (1) cr0ChEt (2) dari HATI (63) detox (1) episod berukhwah (1) eSELL Shaklee (1) faceBLOG (1) faCEbOOk (1) FriDaY's mOod (1) fun (6) Gigi (2) GivEAwaY (2) header blog (1) Herblax (1) Horror... (3) HPA (8) info (3) islamDANjihad (12) it's about BESdAY (7) jaLAn2 nGan CiK aBg (10) jomodershaklee (1) kaWAn2 BlogGers (3) kaWan2 TawEn (2) KDSA beseri (1) keahlian shaklee (4) KeHaMiLaN (14) kEjaDiaN2 (3) kisah chentaku~ (14) KoLEksi HadiAH (1) lemang (1) LiRik LaGu (2) little caliphs (1) makanan bayi 6-8 bulan (1) mamamasak (1) mASakAN (17) mealshake (1) memory~ (10) miNumAn (1) misTERi (1) muhasabahdiri (1) MyCoNTESt (2) Omega Guard (1) oRiGami (1) PantangLarangShaklee (1) parenting (1) pEmAnis MuLuT (1) pencuci mulut (1) percutian (9) perkahwinan (60) PerkemBanGan Bayi (3) perMaTa Hati KaMi~ (31) pReGnanCy (1) puding (1) RagAm MyRa (28) ramadhan (3) saja2 (37) SeGmeN2 (7) sekolah (1) sembelit kanak-kanak (1) Set berpantang (2) Set Detox (1) Set Kurus (3) Set Menyusu (1) shaklee (13) shaklee perlis (3) shakleespecialpromotion (1) Shape Up Set (2) SpOnTanEOus ThuRsdAy (5) tadika (1) TAG sana sini (27) taMAn2 iLmu (4) Temuduga (1) TiPs (4) uMuM (9) unDER coNStrUctiOn (4) UniK dAN lUCu (4) Vita-Lea (2) Vitamin c 500mg (1) Vitamin e (1) WorDLeSs WeDNesDay (28) YESpackShaklee (2)

♥ Google+ Followers ♥